Scouternas natt, hej!

Tittade just på Sthlms scoutdistrikts hemsida och vad hittar jag om inte bilder från förra årets Scouternas natt då vi VANN?! Vi är bäst, alla kategorier.
I alla fall, så ska vi vinna i år också. Pratade med Danni på msn och vi ska kolla med resten av laget på mötet på söndag och se om folk vill vara med. Oavsett så ska vi vinna.

Jag, Lisa, Micke, Nicke (inhyrd från Trasmattorna), Emil & Danni


HöppHöpp, sol!

Idag är det måndag och solen skiner! Jag har ändå konverterat till jeans och tjocktröja. Jag börjar redan känna in hösten. Skit.

Mamsen ska boka tid hos optikern för att skaffa linser. Äntligen! Jag är så bajstrött på att ha glasögon även om de flesta säger att jag är skitsnygg i dem så trivs jag bättre utan. Men då ser jag inget så... Det blir linser helt enkelt.

Skolan börjar 11.25 idag. Sitter alltså just nu och sminkar mig i lagom långsam takt. Vafan kom lagom ifrån? Jag sminkar mig skitsegt, end of story.

Idag har jag lärt mig att rent klor är en gulgrön, giftig, stinkande gas.

Hot Banditoz!

DEN HÄR LÅTEN ÄR SÅÅÅ STRANDSATT 06! Alla Abrashare förstår vad jag menar.
Videon är rolig också.


"I wanna...

feel your love tonight..."





Sammanhållning?

Jag har just hittat och tittat på lite bilder på Fejan av en brud i Nathas klass. Eller inte av  henne bara men det är hon som lagt upp dem, skit samma. De verkar ha så bra sammanhållning i klassen. Jag har nog aldrig varit med om det. Klassen i Johan Skytte var ju bara ett stort jävla SKÄMT. Vilka hängde jag med? Pontus, Richard, Calle, Filippa och ibland David. Men det var en ganska rolig tid. Då och då. Men då höll det sig inom den lilla gruppen.
J3 idag? Glöm att vi skulle resa tillsammans frivilligt. Jag skulle inte vilja det i alla fall... Nej, på sin höjd åka på studiebesök (om folk ens tycker det är nödvändigt att komma eftersom det är en "onödig dag" egentligen eftersom det inte innebär lektioner). J3 är en sepeklass. Det blir inte bättre av att vi har i princip alla lektioner tillsammans med D3 också...

Jag ska i alla fall ha roligt på min student och hela livet från och med detta ögonblick! Jag börjar med att höja volymen och köra Basshunter och tänka på internskämten till Camilla. "Camila, Camila..."

KÄRLEK!

Söndag

Jag och Andrea åkte in till Popaganda igår och såg Anna Ternheim och Ingenting. Ja, bandet heter ingenting,  båda var förjävla bra i alla fall!
Efter Popaganda låg jag i Tessans soffa, tryckte i mig godis, kollade Sagan om de två tornen, klappade på Sala och somnade i soffan 1,5 timme in i filmen. Vaknade igen när Andrea kom hem och vrålar "HALLÅ?!". Idjot.

Nu har jag rensat blåbär och pratat om London och vad vi ska göra. Det kommer bli asnice!

Ska trycka i mig resten av godiset och kolla min mail nu...

Popaganda

Igår kväll åkte jag och Andrea till Popaganda vid Eriksdalsbadet. Vi kom dit när Deportees spelade, kände igen en låt tror jag.
När vi kom dit kom det fram en (aspackad) brud som inte visste var hon skulle lösa in biljetten så vi visade vägen. Hon sa att vi var guld värda 10 gånger ungefär... Hon var lite rolig.
Vi drar dit i eftermiddag igen men får se hur länge det blir. Man blir så seg efter ett tag.

Nu sitter jag här hos Tessan och kollar på MTV Michael Jackson R.I.P.

Fick en svart skjorta av Tessan som hon inte använder så nu sitter jag här med den på mig, very nice. Vet inte vad jag ska skriva. Ska logga in på Helgon och se om snubben har svarat...

Bloggtips...

Jag tycker om att läsa bloggar. Kissies (förjävla rolig brud), Blondinbellas (är egentligen rätt trist men läser bara för att) osv osv. Jag måste säga att brunettberras, Nils, Blondinbellas pojkväns blogg är bra som fan! Jag tycker i alla fall att han använder ett roligt språk och han har lagt ut lite speciella bilder på fröken Löwengrip och ja, läs istället!

Update från Helgon!

Hahaha nu har en till skrivit! En jävel på 38! Fan jag borde hänga mer på Helgon, det finns tydligen gott om kåta snubbar att driva med ;)

Fast å andra sidan är Helgon så deppigt och jag är just nu allt annat än deppig!

Helgon.se

Ja jag är medlem på helgon. Jag loggade in idag för första gången sen i våras tror jag. Jag har fått en mail! Woho tänker jag. Så får jag se det här;


JAG SKRATTAR TILL KRAMP UPPSTÅR I MAGEN!
Jag måste svara, hahaha! (Skrattar fortfarande) Jag älskar när sånt här!

Ostmacka

Nu är jag hemma från religionslektionen. Sitter nu här med mina knäckemackor med ost och lyssnar på vad Andrea och hennes polare från klassen pratar om.

När jag skulle duscha i morse lyckades jag med att gå in i dörrkarmen. Inte med axeln utan med hela kroppen, huvudet först! Grattis Petra. Ibland är jag så sjukt smidigt så jag borde få pris.

Freitag!

Jag tror att jag bara har en lektion idag. Religion i 50 minuter. Det känns lite onödigt att åka till skolan men annars kommer jag bli svinigt seg till ikväll då jag och Andrea ska till Popaganda på  Eriksdalsbadet. Fick biljetter av Tessan i födelsedagspresent.

Nu ska jag duscha och försöka hitta något vettigt att ha på mig. Jag måste köpa nya jeans, för jag har gigantiska hål i skrevet på två av de tre par jag använder...


DANCE PEOPLE! (Det är vad jag vill och ska göra nu)

Pierca sig...

Jag har velat pierca tungan länge nu, så länge jag kan minnas faktiskt. Och mitt minne är grymt. Funderar på att lägga fram idén till päronen men de kommer nog ge mig svaret; NEJ!
Då skiter jag i det. Men jag är duktig på att skjuta upp sånt här. Måste göra något åt min hårfärg också... Mörkare, ja!


22.09

Ska lägga mig i sängen och leka med iPoden tills jag somnar, lyssna på musik och kanske titta på en och annan bild på en och annan människa... ♥

TV!

Nu ska jag titta på Design: Simon & Thomas! Jag älskar inredningsprogram. Jag vet inte riktigt varför. Men ni som känner mig vet att jag älskar Äntligen Hemma men det har inte börjat än så det har varit Simon och Thomas hela sommaren.

Måste även lägga till; Jag känner mig så jävla lycklig trots att jag inte vet hur i helvete jag ska ta mig framåt men jag stannar gärna i det här stadiet ett tag! Åååh jag känner mig så jävla... bra! Bättre än bäst! Jag skulle klara av nästan allt! Förutom det jag inte vet hur jag ska ta mig framåt i men jag löser det på något sätt... Som Danni sa; "Ta det lite lugnt och lite i taget". Det kommer gå bra, hoppas jag! I've got a feeling...

Lite fekke-musik på det!

DAGENS ASGARV!

AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!  Jag är så jävla glad att jag har min basröst!


Sommarkänsla!


Beverly

Igår var jag med Teija i stan och jag köpte tröjan jag och Michan såg på Bikbok för ett tag sen. Blå tröja med Beverly Hills 90210-tryck. Så jävla snygg, jag älskar den. Däremot så luddar den sjukt mycket men det försvinner ju i tvätten.

Igårkväll var det möte med Abrash också. Vi var sex pers där men vi bestämde i alla fall att mötena hamnar på söndagar klockan 19 och sista söndagen varje månad så käkar vi tillsammans klockan 17.
Jag hjälpte Danni lite med söljorna till nya avdelningen och satt samtidigt och filosoferade. Jag skulle lätt kunna bo i ett kollektiv med Abrash, så länge jag får ha ett eget rum. Ni är som en andra familj. ♥




Fast fan vad lack jag skulle bli efter ett tag! Och fan vad trött jag skulle vara på att käka korv om grabbarna skulle handla. Näe, flickorna handlar isåfall.

Avundsjuka.

Henke har köpt en iPhone. Arvid har köpt en iPhone. Jag älskar mig iPod ändå. Men jag är avundsjuk.

*mes*

Åååh vad jag känner mig mesig! Värsta fegisen ever just nu! Hjärtklappning och skit! Och nu svarar han! Ååååh nu börjas det igen!

AppStorekonto!

Nu har jag kirrat AppStorekonto! Tänk vad jag älskar Apple nu igen! Jag kommer en dag att sluta som Arvid och vara Apple-nörd och leva endast med Apple-prylar. Men jag gillart.

En Åke

Idag har varit en ganska... Tråkig dag. Tills skolan slutade ungefär. Då åkte jag och Teija in till stan och satte oss på Dickens och snackade skit. Jag har kommit fram till bra saker! Bara bra saker faktiskt! Även fast jag är lite jobbig men ändå, det känns bra nu!
När vi satt där kom det fram två snubbar och skulle absolut sitta bredvid oss. Lodisar. Höga som hus båda två. När de hade gått sa Teija i alla fall att han med kepsen var han som spelade Åke i Bert! :o Jag la inte ens märke till det... Höga var de i alla fall. Nu har jag kollat Wikipedia också och han är lika gammal som min kära storasyster... När jag har tittat på bilder så slår det mig att det var faktiskt han! Fast lodigare ;D I alla fall, han smittade inte med lodighet! Åke är ball. Synd att inte Lill-Erik och Bert också var där...


Superhjältar och gudar

Här kommer en bild från Nathas facebook från Fias födelsedagsfest i fredags! Jag orkar bara ladda upp en. Ska vara barnvakt ikväll förresten.

Harry Potter (Emil) & Bamse (Pontus med sin dunderhonung) och jag syns nästan bakom...

Skola

Idag var första riktiga skoldagen. Vi har fått två läxor. Inte speciellt stora men ändå, det är två läxor!

Två korta noteringar;
Jag har börjat gå på K-brunnar igen.
"Jag hatar fula människor" -
Ökänd

Musik...

Jag har nu letat efter lite musik på Youtube. Vad hittar jag om inte sjukt mycket gammal nostalgimusik som bara påminner om en tid och en person. Åh vad jobbigt men jag älskar låtarna. Nostalgi är mysigt. Det står jag fast vid.


Löve

Lady Gagas låt Paparazzi får mig att känna mig nykär av någon anledning. Det är en grym känsla så det går på repeat just nu! Refrängen = MUMS!



"I won't stop until that boy is mine..."


Awkward...

Förresten. Det känns lite konstigt att Jonas och Patrik kommer ihåg vilken BH jag hade på invignigen för två år sedan...

Woho!

På tisdag kommer min lön! En massa jävla pengar är det!

Nu är jag glad.

Hemma igen

I fredags var jag hos Fia och det var sjukt trevligt! Grattis i efterskott!

Igår klockan nio befann jag mig i Bygget och vi åkte efter ett tag ut till Åva. Emil har fått körkort så han körde mig, Milla, jonas & Dogge i Jonas pärons bil, very nice! Jag och Milla köpte 5 cheeseburgare till frulle... Det blev lite mycket för jag tryckte i mig två väldigt... omgående.

Nu är jag i alla fall hemma med ont i hela kroppen av hårt golv och bärande av lyktor. Jag ska duscha. Nu. För jag luktar inte gott. En blandning av rök, prickig korv, säkert köttbullar för det är det enda vi ätit, parfym i håret. Väldigt onice.

En snabbis...

Glittrigt solpuder i hela ansiktet = fult.
Kajalstreck på kinderna som morrhår = skitfult och inte okej.

Torsdag

Idag har vi tagit hand om J1 en timme. Det var en jävligt konstig klass. De lär sig.
Efter skolan åkte jag in till stan med Michan och glodde efter klänning till henne. Vi hittade en massa... dyrt. För dyrt.

Nu sitter jag här och har ont i huvudet, är trött och vill bara... Sova. Blä.

Var på Abrashmöte i Bygget igår, det var jävligt trevligt som vanligt :) Vi pratade om allt möjligt, invigningen och IDRE! Som troligen blir av vecka 1! Det kommer bli roligt, som vanligt.

Nu är jag trött. Skiter i det här och jag skiter i jävla Appstore som vägrar acceptera mitt jävla kortnummer, DÖ!

Lite lugnare...

Nu har jag lugnat ner mig. Men ska ta en dusch nu och tvätta mitt älskade hår. Det känns faktiskt sjukt mycket fräschare efter att jag bytte till paddelborste. Hm...
Älskar mina högtalare.

Denna låt kommer nog alltid att vara min favorit med Dropkick Murphys. Shippin up to Boston. Ooh YEAH!



FOT-OTÄVLING PÅ BDB!

Okej, Bilddagboken har överträffat sig själva. De har för första gången gjort något bra! En tävling som går ut på att fota fötter & skor. Jag citerar;

Priser
1:a pris: Töm en Bianco-butik! Så mycket vinnaren orkar bära!
2:a pris: Presentkort hos Bianco på 2500kr
3:e pris: Presentkort hos Bianco på 1000kr

FATTA VAD MYCKET SKOR! Jag måste fota fossingar! Jag måste kirra ett pris alltså! Det är inte okej om jag inte gör det! Tänk att få tömma en skobutik! Bianco!



Till exempel dessa? Alla finns i en massa färger! Och det finns så många jag skulle vilja ha! (Ja jag var tvungen att kolla hemsidan...)
Nu har jag ju dessutom införskaffat skavsårsplåster så jag slipper plågas så jävligt! Åh jag vill ha nya skor! *Besatt*

"Nordea-bankkort!"

Så, nu är kort och ID kirrat. Det tog en evighet att få det. Vi började vår resa under Dackefejden och under mitten av första världskriget var vi klara. Sen köpte vi glass och gick hem.

Jag spelat Sims 3 i 3 timmar. Nörd. Men bättre än att Facebooka i alla fall! Nu sitter jag och lyssnar på Disneylåtar! Looove!

Förresten. Morsan kokar sylt. Det kokade över. Precis som i Tzatsiki! De båda morsorna reagerade ganska lika; "Helveteee!"

I morgon börjar skolan. Det är skamligt, men jag längtar... Fast längtar mer till Abrashmötet på kvällen...

Tipsis

För ett tag sen gick jag och blev medlem på Gratisbio.se. Den här sidan är faktiskt enkel att få poäng på! När man gör så undersökningar, loggar in, bloggar om (haha) och när man värvar medlemmar. Man behöver inte lösa in poängen till biobiljetter utan man kan få presentkort på t ex Nelly.com! När man registrerar sig som ny får man 50 poäng.





Tuesday!

Idag är det tisdag, vilket innebär att jag har mensvärk. Detta är ett sammanträffande.
Mamma är hemma idag så vi har just suttit och pratat en massa om en massa olika saker, bland annat att vi kanske åker till London första helgen i september! Äntligen! :D Dessutom ska det räknas som en 18-årspresent till mig i efterskott så det känns rätt flashigt!
Andrea kom nyss hem från skolan och hon sa att klassen inte kändes lika... Speciell, idag. Det är ju bra. Vi ska snart ta oss till Älvsjö station och kirra ID-kort. Detta innebär att jag måste sminka mig. Eller.. Äh, mascara räcker.

Åh jag kom just på att jag drömde en SJUK dröm inatt! Jag, Lisa, Ida och Emma var någonstans. När jag tänker efter såg det väldigt mycket ut som en blandning av en korsning vid Sandsborgs tub där jag delade post och Auschwitz... Illa. Det var asmycket snö i alla fall. Sen helt plötsligt kom Adam från min gamla klass?! Av alla människor... Och Emma tyckte att han var skitsnygg. Sen kom BananPatrik (scout) in i drömmen och han började flirta som fan med Lisa. Ida tuggade tuggummi och vi skulle på något sätt göra något uppdrag. Sjuk jävla dröm!
Och i förrgår drömde jag också en konstig dröm. Men den tänker jag inte skriva här ;D Det var näjs som fän!



Vaaarmt!

Det är sjukt varmt i mitt rum! Jag svettas ihjäl!

Nu har jag fixat lite med bakgrunden här på bloggen och så. Det blev inte riktigt som jag tänkte mig eftersom det inte går att ladda upp större bilder än 1000 pixlar här och vet inte riktigt var man laddar upp stora bilder och orkar inte fixa det. Det får vara såhär ett tag tills jag tröttnar. Snart är det höst och då ver jag inte om jag kommer vilja ha en klarblå bakgrund, men jag får se. Det återstår fortfarande piff att göra på bloggen men jag orkar inte pilla på småsaker hela tiden, det är skittråkigt.

Äe, nu ska jag vädra mitt rum och jag ska dricka vatten...

bloglovin'

Nu har jag lagt in mig blogg på Bloglovin'!

Följ min blogg med bloglovin

En tripp till BRK!

I morse följde jag med Andrea till skolan. Jag kände mig som en trea som var tvungen att gå om ändå. Två årskurser. I alla fall så var det rätt skönt att komma tillbaka till skolan. Vi pratade med Joel och träffade nya matteläraren! Per heter han! Fast inte "vår" Per. Men jag tror att han blir bra. Joel sa att han hade kommit ihåg Teijas krav på en snygg lärare i 20-25 års åldern! Haha, det är bra att vi har Joel!
J1 verkar i alla fall vara en... Speciell... Klass. Troligen ännu mer speciell än vad JE1:an var. Fast de är ju helt okej nu. eller jag hoppas! Längtar i alla fall till onsdag. Det låter sjukt, men det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan. Jag kanske till och med saknar klassen lite? Näe, tveksamt... Men kanske!

Bussen på väg hem; ett dumhuvud går på, vägrar betala vilket leder till att busschauffören anropar väktare via radion och inte förrän då går puckot av. Vi stod stilla i 10 min på grund av ett mongo. Varför ska vissa människor alltid göra allt för att irritera, gör andra förbannade och tro att andra ska göra saker för just dem? Fy fan!

Resten av dagen har jag spenderat tittandes på TV. Idag bjöds det på "Tzatsiki, vänner för alltid" - världens finaste film! - och "Fäst vid dig" - Den var rätt skön".


Uttråkad? Jag? Aldrig...

Jag har så sjukt jävla tråkigt just nu. Det blir inte bättre av att min rygg smärtar. Jävla rygg!

I morgon börjar lillasyster skolan, så ska följa med henne och visa vägen. Eller något sånt. Det blir nog bra, då kan jag checka vad jag får för mattelärare.

Nu ska jag nog i alla fall fixa mina naglar. Det blir rosa med glitter som jag fått av Teresa. Men först; musik.


Att shoppa? Eller inte?

Här är tröjan jag hittade (eller a, hittade och hittade men sluta peta). Den finns i svart, vitt och gått också. Jag vet inte vilken färg jag vill ha. Det kommer säkert sluta med den svarta eftersom jag är så jävla kass på att gå i annat än svart och vitt. Hjälp?


Tycker att den här kjolen är rätt ball också. Men jag kommer säkert inte köpa den ändå. trots att jag behöver kjolar.


Äh vafan, oavsett vad så åker jag till stan i morgon för jag måste ändå köpa en ny foundation.

inte nice!

Euw. Jag såg just Dessies blogg. Fy fan. Fyyyy faaaaan vilken ful och äcklig liten brud! Men hon får ju leva som hon vill, så länge jag slipper se henne. Jag ska aldrig, aldrig mer besöka hennes blogg i alla fall. Det finns ju en stor risk att jag drömmer mardrömmar och det är inte min favoritsysselsättning direkt. Kissies blogg är i alla fall rolig att läsa. Bara för att hon är som hon är.

Näe fy.


Städat...

Nu har jag städat klart! En systemetpåse med skräp är kastat. Det är sjukt duktigt för att vara jag, eftersom jag har en tendens att spara saker "för att det kan vara bra/roligt att ha sen!". Säkert, jag hittar saker jag inte ens vet varför jag har eller varifrån de kommer.  Och en massa obehagliga och jobbiga saker också. Hittade till exempel ett brev i mitt nattduksbord. Det sög. Jag vägrade läsa det.

Dags att peppa till! Ska fortsätta leta musik och som sagt; tips, tack!

Jag ser lite fram emot till onsdag när skolan börjar. Och jag vill veta vem vi får i matte så att vi så snabbt som möjligt kan tigga tillbaka Per.

Jag ska börja pilla lite på designen här nu så får vi se om det blir jätteförändringar sen eller inte. Antgaligen inte.

Klart!

Nu är jag klar med garderobsstöket. Jag har nu en hel hög med saker jag inte vill ha längre. Detta inkluderar mest T-shirtar och tjocktröjor. Och gamla kjolar som bara hängt i garderoben och samlat damm. Nu ska de bort!

Jag har ett litet problem. Jag tror jag har tappat bort mitt Playboy-kort. Spelkort alltså. Funderar på att rensa ur alla andra lådor och skåp jag har... Orkar jag? Det blåser ju satan ute då det är trist att sitta där så kan lika gärna städa ur hela skiten!
Mitt skrivbord är just nu bara en hög av sladdar. Får lösa det på något sätt också...
Jag vill göra nåt på bloggdesignen också, den är lite trist. Ganska... Färglös.

Några av Åsas bilder från tågluffen;


Vi i Prag

Jag slätar av väggen i saltgruvan... Där hade mina naglar perfekt längd :o

På tuben i Budapest. Det lär sjukt mycket! Men det var en upplevelse att åka...Emil's da Pimp.

Polisen i Prag som Sara fick nummer OCH mail av! ;D


Ny musik?

Jag håller just nu på att rensa ur min garderob från kläder jag aldrig använder och kläder som är urtvättade och slitna.
Jag funderar på att ta mig till Skärholmen i morgon och köpa lite nytt.

I samma veva som jag rensar garderoben och fixar nytt så vill jag lyssna på lite ny musik. Jag vet dock inte vad. Har laddat ner lite Lady GaGa men jag orkar inte lyssna på det just nu. Så, någon som har tips på lite musik man blir glad av?


Söndag

Det var sjukt roligt  fredags! Jag och Danni åkte in till stan och lodade runt och letade kalender till henne (som inte verkar existera). Vi satt på Donken och dödade hennes gamla plånbok eftersom hon köpt en ny.
Sen mötte vi upp Natha och Ida vid Odenplan och gick och tog en öl på Retro. Vi gick vidare till Dovas där vi mötte Nathas två polare. Vi tog oss till Mariatorget och Helens krog där vi träffade Robin och Mackan (äntligen, 100 år senare - pik till Danni ;)) och där var vi tills vi drog hem. Eller, tills vi drog till Donken. Tack för en asrolig kväll brudar (och grabbar)!

Igår var jag på möte hemma hos Erica och vi började spåna på höstterminens schema med kråk. Det kommer nog bli asbra!

Dagen skall spenderas med en utrensning av min garderob.
Nu har skolan äntligen fått upp schemat på hemsidan!



Sjukt bra ljud!

Högtalarna jag fick av Henke och Maria är sjukt bra! De är från Plexgear och kan verkligen rekomendera dem för själva högtalarna är små och söta och de är bara två stycken och inte 10 stycken... Baslådan är inte bara bra, den är snygg också ;)
Nu har jag i alla fall dragit på lite Phoenix i dem och ska ut och sola innan jag ska möta Danni i stan och sen ska vi dra på krogen och ta en bira! Frågan är bara vad man ska sätta på sig... Shorts eller jeans? För det lär ju bli kyligare ikväll. Skit samma, det löser sig!

L.O.V.E Phoenix

Yeeeah!

Nu har de som inte bor här gått hem. Tack Tessan, Viktor, Henke, Maria och farmor för alla grymma presenter! :)
Jag har nu även fått högtalare till mitt rum (datorn), 4 flaskor olika öl och två Bacardi Breezer (tack kära syskon ;)). Tessan och Viktor hade fyllt en korg med småsaker som böcker och ett jättefint inramat foto på - mig! Och jag fick en prenumeration på ELLE också :) Tack så mycket för allt och jag orkar inte skriva i allt här för det skulle ta mig två timmar... Av farmor fick jag en sockerströare i silver och lite smådukar. Sjukt vuxet!

Nu har vi fekke! Eller inte, jag är helt slut...

Let's have som fun...

Nu har jag bakat tårtbotten, synkat iPoden, testat plattången och installerat Sims. Allt är GRYMT!

Unge herr Wahlberg ringde nyss och det var trevligt att prata. Han flyttar i morgon. Jag vill också flytta! Inte för att jag inte tycker om huset men bara för att det är roligt. Lite ombyte.

Nu ska jag ladda ner musik och fylla iPoden. Okej fylla blir nog jobbigt men ja.


Lady GaGa & den sexige Alexander Skarsgård! De snackar svenska i början, värt att höra hennes uttal!

God morgon!

Det var sjukt trevligt hos Fia igår och hennes franska vänner var jättetrevliga! :) Mindre trevligt var att jag var tvungen att ha två isbitar i min bh. Det var kallt och blött. Inte näjs.

Mor och far väckte mig i morse med sång och presenter :D Jag fick min IPOD TOUCH!, en limegrön vattenkokare (tro mig den är cool), plattång, The Sims 3, presentkort på H&M & Gina Tricot, mascara. Jag tror att det var allt. Men, jag fick en iPod Touch!! :D
Det enda jobbiga just nu är att jag inte kan skaffa nåt jävla iTunes konto utan ett kreditkort. Jag äger inget kreditkort än. Jävla shiiiit assåååå!

Äntligen 18!

Nu har jag hunnit vara 18 i nästan en kvart. Jag inleder min tid som myndig med att hosta... Love it. Men jag är 18 nu!

Och på den sista lappen läser jag...

Jaha, då är man klarfixad för att ta sig till Fia om ett tag.

I MORGON FYLLER JAG 18 ÅR! PEPP SOM FAN!

1 dag kvar!

Hello!
Idag känns som en rätt bra dag! Jag var lite förbannad för två timmar sedan då jag kom på att jag inte sett min blåa klänning jag fick av mamma när hom kom till Åland. Jag hade tänkt ha på mig den i morgon, men jag misstänker STARKT att Andrea har tagit den. Jävla missfoster!!

Dagens ärende blir i alla fall att ta mig till Fruängen och fixa foto till ID-kortet.
Ikväll ska jag till Fia och dricka lite öl och träffa hennes vänner från Frankrike! Det kommer bli asrolgt!
Så nu är det dags för mig att skölja av ansiktsmasken och sminka mig. Och kolla Girls of the Playboy Mansion på E!!

Förresten, Compeed skavsårsplåster är asdyra. 51.50 kr! Vilket jävla rån...


Tjuvlyssnat, igen!

Sidan kräver att man länkar har jag för mig...

Pendeltåg mot Märsta, Stockholm
I ett bås sitter en tjej ~25 och lyssnar på musik och mimar med. Mitt emot sitter en jämnårig kille, som också lyssnar på musik. Han upptäcker plötsligt mimandet och tittar mer och mer koncentrerat på henne. Efter ett tag tar han upp sin MP3-spelare, trycker några gånger och håller sedan upp den framför tjejen. Hon tittar först väldigt skeptiskt på killen och MP3-spelaren, men efter att ha tittat noga på spelaren spärrar hon upp ögonen och tar ut öronsnäckorna ur öronen.

Killen: Det är rätt, eller hur?
Tjejen: Hur visste du det?!
Killen: Jason Mraz är en av mina favoritartister och jag måste faktiskt säga att du är ganska söt när du mimar till din musik. De fortsätter att pratar och innan de skiljs åt byter de nummer och bestämmer att de ska ta en fika någon dag.


Very smooth. I like it. Alla killar borde vara så! :D Okej inte alla, för jag vill inte ha alla. Alla skitsnygga killar. Fast jag har blivit så kräsen nu så jag vet inte. Jag tror jag är kräsen... Lite... Förvirrad på killfronten märker jag. FAN TA MÄN! Okej nej. Jag älskar män. Men... ÄH!

Tjuvlyssnat!

Jag sitter och fördriver tiden och läser på tjuvlyssnat.se.

"En mamma ∼40 och hennes dotter ∼13 stiger på bussen mitt inne i ett samtal om en fest som hade ägt rum på lördagen. Mamman: Dansade du med killar?
Dottern: Nej mamma. Mamman:
Drack du? Dottern: Nej.
Mamman: Rökte du?
Dottern: Men nej mamma!
Mamman: Då behöver du väl inte gå på nästa?
Dottern ger mamman en förvånad blick.
Dottern: Nähä och varför inte?
Mamman: Den där festen lät ju inte så kul precis.
"



Såhär lät det för några dagar sen hemma... (Och Henke ville köpa ett flak öl till mig i födelsedagspresent. Hoppas Hoppas! :D)

- Men du ska väl inte dricka dig full?
- Nej mamma
- Är det inte lite dumt att dricka över huvudtaget?
- Ska jag gå fram till baren och säga "En Cola tack!" eller vadå?!
- Ja varför inte?
(Pappa hoppar in)
-Vafan hon kan ju inte dricka cola på krogen! Klart hon ska ha öl!
(Jag) - TACK!

2 DAYS LEFT, FOLKS!


Det enda samtalet jag förväntar mig på min födelsedag är från dig. Ett sms räcker inte, glöm det.

OMG OMG OMG!

Jag har nu kommit hem från stan med Natha och införskaffat mig kläder. Ett ljusgrönt linne, ett vitt linne, vit skjorta och en kjol jag har gjort om till klänning. Allt detta för ca 170 kr!

I alla fall... Inläggets rubrik kan förklaras såhär: Jag gick in på Facebook. Jag såg bilder från Lufs kongress. Där såg jag även en bild på Adrian Fröjdh! Fias kära broder! :o Då kan man ju fråga sig om han alltid har varit det... Hm. Ibland är det svårt när det är jobbigt.

Orkar inte ta några bilder på kläderna. Det kommer efterhand.

Materialist - javisst!

I morgon blir det shopping med Natha! :) Jag måste rensa ur gamla kläder ur min garderob. Jag har så mycket skit jag inte använder. Till exempel jeans som är för stora och t-shirts jag hade för två år sedan - bort med dem! Men de finns egentligen mest kvar för att jag inte klarar av att kasta saker. Och jag ska orka rensa också. Men jag kanske tar steget i morgon på förmiddagen så att jag kan fylla på med lite nytt.

Nu har jag ont i huvet. Jag ska dricka lite och sen ska jag kolla One Tree Hill! Love it!

Torka på sexprat-fronten.

Jag har varit hos Teija. Vi pratar alltid mycket sex, i alla dess former. Idag var det lite torrt på den fronten. Vi kom in på blåvalskukar och vilken lärare i skolan vi helst skulle vilja ha sex med. Jag kräks lite i munnen när jag tänker på det. Och sen kom vi inte så mycket längre. Det måste hända nåt. Skandaler! Hallåå?!
Skolan börjar på onsdag nästa vecka så då kanske (inte) det finns något skvaller. Men jag tror knappast det eftersom att jag och Teija är de enda som pratar öppet om sex i klassen. Förutom när vi pratade analsex någon gång. Och om en snubbe som blev sönderknullad av en häst.

Jaha nu sitter jag här och tittar på bilderna Natha lagt upp på facebook från tågluffen. Anledningen till att jag inte hade några bilder från Budapest var att hon hade dem på sin kamera. Clever, right? I alla fall. Jag orkar inte lägga upp några bilder här nu.

Jag är glad att jag inte jobbade idag i alla fall. Svepet var tjockt som fan. Fetto-svepet heter det nu.

I morgon tänkte jag åka in till stan och shoppa lite kläder på rean. Någon som är på? Ska nog messa Natha och fråga om hon vill följa med, det var länge sen vi sågs nu.

Undrar var mor och far är. Lång bilkö säkert. Mer än vanligt...

Teija ska till Svalbard! Det är 8 grader där! Och då menar jag inte marklutning utan grader i luften. Celcius. GRATTIS! (Men mer grattis till mig för jag fyller år om TRE dagar!)

Tågluffbilder!

Nu kommer lite bilder från Nathas kamera från Arvids dator från Tågluffen. Krakow - Prag - Budapest. Förresten så undrar jag varför det inte är några bilder från Budapest men Natha kanske har svar! Men här kommer bilder!

Staty i Krakow! Micke, Pontus, Sara & Arvid

I Auschwitz. Emil, Pontus, Filip & Disa.

Sara livar upp stämningen!

Ida, Danni, Sara & Jag <3

Mycket titta upp i saltgruvan i Krakow. En salttomte i bakgrunden!

*Gissa kletet på Pontus händer!*

Kärlek mellan tre män i sina bästa år <3

Vi gjorde en stor gruppbild när vi var i saltgruvan. Jag tror att det är Jocke som har bilderna, vilket suger eftersom han inte lagt upp dem på den där konstiga sidan där vi kan hämta bilderna. Men här är en liten bit i alla fall <3

Nu orkar jag inte lägga in fler bilder, men jag blir så jävla glad av att titta på alla bilder. Förutom vissa på mig, jag måste verkligen göra något åt min hållning!

Abrash af Älvsjö


Tågluffbilder på ingång

Nu håller jag på och fyller (?) min hårddisk med Nathas bilder från tågluffen. "Cirka 1 timme och 5 minuter kvar". Mycket bilder blir det i alla fall och jag kan garantera att det kommer upp lite här. När jag orkar lägga upp.

I väntan på bilder ska jag kolla på Bring it on på TV1000. Family.

Måndag morgon

Jag vaknade första gången klockan fem. Skitkul, jag skrattar ihjäl mig.

Förmiddagen ska spenderas i soffan och ta det lugnt. Ska inte sola eftersom jag fortfarande känner mig lite förkyld men det är bättre idag.

Ska pilla lite mer på bloggdesignen nu.

Love DRESSMANN!

Jag älskar Dressmann, speciellt reklamerna och hemsidan (som jag nyss upptäckte). De har (tydligen) alltid rea på lite olika saker och nu har de massor med rea på allt så jag tänker investera i en vanlig, stor vit skjorta och tänkte att de kanske har en internetbutik, men ack så fel jag hade! Men man kan ladda ner reklammusiken från TV som ringsignal till mobilen! Jag älskar att de har sånt självförtroende att folk faktiskt gör det! Här är den, haha!

Jag känner att jag är väldigt... Öppen för att tycka om saker idag... Men det är väl bara bra? ;)

http://www.dressmann.no/novus/upload/file/dressmanns_reklamemuiskk.mp3

Maat.

Nu har jag tryckt i mig en bit entrecote med gorgonzola och ris. Gött. Jag fryser om fötterna. Mamma säger att jag ska ta tempen. Jag vill inte. Men jag gör det ändå. Så... Nej jag har inte feber! 37,0! Vilket i och för sig är lite varmare än jag brukar vara men skit på det.

Nu funderar jag på att ladda ner någon bra film. Eller en B-film. Kan inte riktigt bestämma mig. Jag såg John Tucker must die på TV1000 för någon vecka sen - sjukt bra. Cinderella story känns också lockande men jag HATAR Hillary Duff. Hatar hatar hatar. Fjolla. Hon ser bra ut men ryck upp dig kvinna och låt inte som du svalt nåt konstigt... Ja...
Mean girls? Jag orkar inte se något djupt. Bara något att glo på. Det ger sig. Orkar inte göra värsta utläggningen här ;)

Jag är så jävla cool...

JA! Nu känner jag lite förkylning på gång! Men den är på väg bort. Började igår och det är bättre idag. Jag vägar att vara sjuk på min födelsedag, igen.

I alla fall. Jag är cool. Som fan. Coolare än vad du någonsin kommer bli i alla fall. Jag har ingen anledning sådär på rak arm men, jag känner mig bara jävligt cool just nu. Bortsett från att jag har klipp av mina naglar. Nästan helt. Från prefekt längd till korta. Mina fingrar ser lite ut som prinskorvar. Och jag har egentligen ganska långa och smala fingrar. Till skillnad från min lillasyster, som jag btw har lust att strypa just nu, trots att hon inte är hemma. Detta grundar sig i att hon tar mina kläder. Rotar runt i min garderob, säger att hon inte har gjort det och sendan märker jag att  mina svarta favorit stringtrosor är borta. Andrea är på Vässarö. Jag funderar på att messa Milla och säga att hon ska strypa Andrea. Men å andra sidan är Milla en lugn och god själ. Till skillnad från mig.

I morgon ska jag träffa Teija på eftermiddagen. Innan dess ska jag lyssna på mina dagliga fyra timmars P3; Morgonpasset sommar, Hallå P3, Brunchrapporten, P3 musik kommer däremellan men det är inte så exalterande), och Christer. Jag älskar Brunchrapporten och Christer. Älska ironin. Älska P3!

Jag kanske ska nämna något om mitt arbete också. Jag har slutat. Jag har inte fått sparken och jag har inte saagt upp mig. Mitt sommarvikariat gick ut. Det var fyra ganska jobbiga och svettiga men ändå roliga veckor. Jag tror att förkylningen kom för att spänningarna släppt. Nu är det bara att vänta på lönen.

Jag känner att det här inlägget dryper av en tryckande smärta i halsen. Det går snart över.

Vild och vacker...

Björn Skifs sjunger om mig från TV:n... Fast fan att någon vill ha Björn Skifs och han är allt annat än vild och vacker. Fast han har en schysst bränna. Inte mer än det.

Nu har jag vidarebefodrat min önskelista till mamma. I think she's going shopping with Teresa tomorrow! Yeah! Nu är det bara nio dagar kvar och jag förstår Michans tidigare tjat. Som sagt.

Jag har pillat lite på bloggens design nu. Inget orange här! Fy för den färgen. Eller okej, det finns vissa nyanser som är balla. Men... Jag har jääävligt svårt för orange. Jag säger bara; Luf's "Den lilla orangea"...
Men jag måste säga att jag ser lite... Konstig ut på bilden. Den skall inom kort bytas ut. Egopics är nice. Men det krävs också att jag ska orka fixa mig och sätta på mig decent kläder. Vilket inte är så aktuellt just nu. I morgon kanske.

Det är fan sovdags för mig nu alltså! Är inte trött men jag somnar nog ändå. Av utmattning.

Jag vill ha en iPod Touch!   *Orgasm*





Puss och inget knull får man heller!

Tisdag idag!

Vad händer på tisdagar?! Absolut ingenting.

Bara tre dagar kvar på jobbet. Det har varit rätt trevligt och om inte annat mycket lärorikt. Den dagen jag flyttar hemifrån ska jag se till att ha en bra brevlåda.

Bara 9 dagar kvar nu!

Har inte så mycket mer att tillägga än att Danni är seg på att svara på sms, men det är ingen världsnyhet direkt ;)

Tänk student!

Jag har varit på en promenix med Milla, det var mycket trevligt :)

Jag tänkte att schemat kanske har lagts upp på skolans hemsida men ack så fel jag hade. Däremot så hittade jag en video från studenten! 90:ornas student! Vår kommer dock att bli så jävla mycket bättre.
Det var synd att Erics tal var till hälften bortklippt (antar jag) och Viktor höll ett tal om J1-2-3 i matsalen som jag fan skulle vilja hört. Det enda som var med var att de pratade mycket och tråkigt nog under lektionstid. När ska man annars prata?

Vi kommer bli den bästa J3:an!
Vi ska slå alla andra!
Fast jag kommer nog att sakna dem... Några av dem i alla fall.

Jag längtar till studenten.

11 dagar!!!

Snart smäller det! Min födelsedag! Längtar som fan och jag förstår Michan nu när hon satte igång med sitt tjat. Fast hon började vid alldeles för många dagar kvar. Jag hade inte ens hunnit reagera att jag skulle fylla år när jag insåg att det var 20 dagar kvar förra fredagen.

Jobbet rullar på i alla fall. Jag ska äntligen få ett helt disktrikt på måndag. Tiden har gått så jävla fort så jag har inte hunnit reagera på det heller. Det enda jag väntar på är lönen nu..

Förresten så ska Dogge få lite cred här för han har ÄNTLIGEN kirrat lite bilder från tågluffen!

Här var vi i Auschwiz. Vår söta guide som pratade bra svenska fast han är polack (ha sa "nazisterna" på ett ganska roligt sätt...) och jag älskar Filips min! Kanske inte syns så jävla bra på den här bilden men det skiter jag i.

Orkar inte ladda upp mer bilder nu. Men jag ska kontakta Camila och kanske hitt på nå me henne efter maten! :D