Tips?

Snart är det dags för en ny mobil för min del. Jag håller på att bli vild och galen över den jag har nu. Den stänger av sig själv och hakar upp sig. Är det någon som har tips på en Sony Ericsson-mobil? Jag kan inte bestämma mig...

Mitt hår är också en katastrof. Hästhår. Det känns som en blandning av hästhår och Barbiehår. Inte som riktigt människohår helt enkelt. Någon som har tips på en mirakelhårinpackning?


Simsa

Nu har jag blivit astaggad på att spela Sims :D

Kollar lägenheter!

Jag sitter faktiskt på mammas order och kollar lägenheter i Uppsala. Jag tycker faktiskt att det känns lite konstigt... Att jag sitter och letar efter en eventuellt egen lägenhet... Men det skulle vara jävligt skönt! Ettorna i centrum kostar ungefär lika mycket som en etta i Bagarmossen... Nu ska jag leta vidare!

Jag kommer alltså spendera resten av dagen framför datorn, höhö :D

En liten applåd

Mina tappra försök till att designa om lite här slutade med en ändrig av bakgrundsfärg. Fan, jag borde få medalj för att jag är så produktiv!

Vad fan ska jag göra nu då? Dricka, jag är jävligt törstig känner jag nu!

Lördag... Eller?

Det känns som söndag. Det kändes som lördag igår. Kanske för att jag var ledig och gjorde absolut ingenting fram tills Emil kom och sov här :)
Idag ska jag fortsätta med lovtrenden att göra absolut ingenting. På måndag hittar jag nog på något aktivt. Fram tills dess är det dega som gället. Ikväll ska jag vara barnvakt.

Jag borde kanske fixa designen lite? Den som är nu känns jävligt tråkig.

<3 kissies kommentarer

Haha jag kan sitta länge och läsa kommentarerna på Kissies blogg.

Praktexempel på nivån på dessa kommentarer man kan skratta åt:

"Fy faan vilken bred fitta!"

"dina vittus bröst e vittus fula å vittus fejk satan"

"dina bröst e skitfula :)"

"du är äcklig"

Vem orkar lägga ner energi på att skriva sådana här kommentarer?
Hur har man en bred fitta? Skulle bara vilja få det förklarat för mig så att jag förstår. Tack!

ZADAR & SPLIT!

Jag vet, jag suger på att blogga helt plötsligt. Jag ska bättra mig!

I alla fall... Jag och Emil har bokat boende i Zadar och Split i Kroatien 9-23 Juni! Det ska bli så jävla skönt att åka bort! Nu är det bara flyget kvar, blir det billigare om man väntar ett tag? Det är trots allt tre månader kvar... WOHO!

Balkong på hostelet i Zadar... Very nice

Och här är på något sätt hostelet i Split. Det kommer bli så jäva niiice!

 

Jag är astaggad. Lite smått besatt av tanken faktiskt. Jag har redan börjat fundera ut vad jag ska ha med mig... en kylväska står högst på listan! Till öl, moahaha!

 

Dagens fundering: Om man är konstant full i två veckor. Blir man bakis i två veckor då?

Fredag!!!

Det spelar egentligen inte så stor roll att det är fredag. Jag har varit hemma från skolan hela veckan i alla fall. Jag har haft feber, det är så naaaaaaajs! Not.

Idag är jag i alla fall frisk och sitter i datasalen och ska göra en geografiuppgift. Idag kommer Emil hem!!! :D
Och ikväll ska jag till Milla på middag eftersom hon fyller 19 år! Grattis!

Melodifestivalen jao!

Bäst denna vecka:

ERIC SAADE - MANBOY!!!!! WOOOAHOO! "Manboy, manboy you can call me manboy!" Vi vrålade när han gick vidare till final... :D

och Underbart med Moraeus! Värsta sommarlåten ju, den var söt :)

Jag tror att jag ska sussa snart. Jag hatar att vara förkyld, jag blir alltid så jävla tjock i huvudet och halsen.

Förkyld igen?!

Igår började jag känna av en ny förkylning med snor och tryck i bihålorna. Idag har jag sprängande huvudvärk. Det känns bra. Vad som inte känns bra är att jag inte följde med på vinterhajken med kråk. men jag har ärligt talat ingen lust att frysa och bli ännu sjukare.

Idag ska jag istället spela Sims och läsa ELLE. Kanske städa ur min garderob. Men det sätter jag ett stort jävla kanske på.

Emil var här igår och sov över. Vi hyrde film, Old School - haha hjärndöd film men ganska rolig faktiskt. Fruktsallad gjorde vi också, det var gött! Vi vräkte i oss den framför På Spåret med mamma och pappa. Det programmet har blivit så jävla mycket roligare med Christiak Luuk & Fredrik lindström. Och jag kunde typ 5 frågor, det känns ännu bättre!

Kanske göra om designen på bloggen?

Alla stjärtars dag snart...

Snart är det Alla stjärtars (hjärtans) dag. Jag har planerat att köpa något litet till Lille Emil. Men. Vad fan då? En mattebok? Det tycker ju han är roligt. Fast han har redan en söt liten jävel. På engelska dessutom. Nej, det blir det nog inte... Hjälp?


En stor fet fototapet kanske?!
Eller? ;)


Skrivmaskin?

Ibland knakar tangenbordet till när jag skriver bort. Det låter som att något sitter löst. Det känns och låter som att jag skriver på en skrivmaskin. Det känns bra. Fast det känns inte så bra att jag faktiskt sitter med en dator framför mig.

Det försvinner nog med tiden! :D
Eller så borde jag kanske inte slå så hårt på tangenterna? Eller?

En massa skit!

Igår var jag & Teija och shoppade i Skärholmen. In da hood som man också säger. Jag köpte två toppar från Carlings och en ny väska från Gina Tricot. Det är en såndär armvecket-väska. Så man ser fjollig ut för att man håller upp handen i luften... Men det finns en axelrem till också så det är nice. Den är fin i alla fall!

Idag har varit en konstig dag. Vi kollade på en trist film på engelskan om en fiskmås med ett djupt budskap. Jag var trött tills jag drack cola vid ett-tiden. Tack Jonathan Seagull, höhö!
Nu sitter jag i alla fall här och är trött igen. Skriver svenska gör jag också. Jag känner mig lite duktig i alla fall. Fast har inte kommit så långt. Jag har kört fast helt enkelt.

Jag har en tråkig design på bloggen. Den ska bytas ut när jag orkar. Inte nu alltså.

Wah!

Idag är det måndag och det innebär skola! Så roligt det är!... Nej.
Jag har varit på ganska bra humör idag, blev lite trött frammåt eftermiddagen men fyllde på mer socker med hjälp av en Delicatoboll, höhö.

Efter maten ska jag ta mig i kragen och plugga geografi, det är jävligt trist, genomgångarna handlar bara om det jag lärt mig på högstadiet så det känns lite segt. Och befolkning är inte så upphetsande att läsa om. Men har man prov så har man.


Studentklänning?!

Nu har jag suttit och letat studentklänning en liten stund. På andra försöket hittade jag denna och jag tycker den är fin, men ska fortsätta glo vidare. Vad tycks? :)


Uppsala

Jaha idag kom jag hem från Uppsala. Det har varit en grym helg, som vanligt :)
Vi spenderade helgen med sushi, pannkakor, godis, cola, fläskfilé, potatis, bea-sås, lite alkohol och en jävla massa äggmackor!
Vi började titta på melodifestivalen. Det enda som var roligt var att Emil tyckte det är roligt att Dolph Lundgren heter Dolph. "De har ju glömt A:et!?"

Jag har ingen större lust att gå till skolan i morgon. Men vem har det? Ärligt talat är jag jävligt taggad på att plugga. Men inte på gymnasiet. Fast först vill jag har sommarlov! :) Såklart! Och jag måste anmäla mig till högskoleprovet och börja söka boende i Uppsala...?

Fast idag ska jag nog bara dega. Orkar faktiskt inte gå ner till Bygget och ha möte idag.


VÅRVÄRME!


Det är 13 plusgrader utanför mitt fönster!!! I solen. Men DET ÄR 13 GRADER! ÖVER NOLL!


Det droppar vatten från taket! Jag är nästan taggad på att gå ut och sätta mig i solen. Fast det finns ingenstans att sitta. Allt är täckt av en jävla massa snö. Fittsnö! Men den ska bort!!!

Woho! Nu ska jag göra en fruktsmoothie eller nåt innan jag duschar!

Höpp! Nu är jag glad igen!

Saltwater room/Houdini logic

Det var länge sen jag la upp "Dagens låt"... Så här kommer två. The Saltwater room - Owl City bara för att den känns passande... Och Houdini Logic - Circle takes the Square. Bara för att jag känner mig rätt förbannad idag och den har varit botemedel mot ilska i några år. Den är bra, jag lovar ;)
Idag lämnar jag Stockholm!

The Saltwater room

 

Houdini Logic

 

 

Jaja, alla kanske inte uppskattar sista låten... Men ändå. Jag gör det och det är ju jag som bestämmer!


Resa i sommar...

Det ska jag göra. Med Emil. Vart är inte 100% säkert än, men vi har pratat väldigt mycket om Split i Kroatien, det vore jävligt nice. Det ser fint ut! Kroatiens kust ska vara jättefin också, är ganska taggad på att dra dit faktiskt :)


Omegle!

Min nya hobby är Omegle. Där man chattar med okända människor. För en liten stund sen hittade jag en snubbe från göteborg. Det var ganska random! Fast det är roligt! emil har pratat med en Kines som inte vet vad Facebook är(!).

Nu måste jag verkligen plugga religion till provet i morgon.

Höpp!

Det kan inte bli bättre!

För att sysselsätta mig själv gick jag in på Omegle.com. Man chattar med en okänd människa. Först hittade jag ett psycho som hade krossat en bruttas ansikte. Modig tjej! Nu har jag hittat en norrman på 19 bast som festar och skjuter med gevär, det känns läskigt, haha. Prickskytte. Och han bor i Bergen! :o (Inte bergen som ett berg, utan staden Bergen)

"Norge, Norge är ett ruttet land, Norrmän, Norrmän är ett ruttet folk"
- Pappa.
Nu är det inte så att vi har något emot norrmän i min familj. Det är bara en rolig visa. Dessutom går vi runt ibland och säger "Jag är en hummer" på norska. Bara för att det låter roligt :D

Jag tror det börjar märkas att jag blev på lite bra humör...

Bästa underhållningen på länge!!

Jag är lite gladare nu. Emil is good for me! (Detta är endast roligt för de som sett "Bacon is good for me" på Youtube).

Jag hittade grym underhållning på Filippas blogg. http://www.20q.net/ Tänk på något och svara på frågor som datorn ställer för att kunna lista ut vad du tänker på. This is the new Facebook!

Haha, feeeel!
Jag tänker ju på en glödlampa! Nu ska jag fortsätta. Den kommer på asroliga förslag... Och har oftast rätt...

Dålig människa

Jag känner mig lite dålig som är så lat att jag inte orkar sätta på datorn och blogga... Men så är det.

Jag har i alla fall haft en rätt fartfylld helg. Den har varit bra.

Andra halvan av idag sög pung. Tredje och fjärde också säkert. Jag vill bara gå och lägga mig nu. Krypa ner under täcket och inte komma fram förrän jag tar studenten. Kanske åka och köpa en klänning först.

Jag har ett "moment" just nu. Jag hatar livet. (Inga kommentarer tack, jag kommer att bli förbannad eftersom jag tydligen har dåligt temperament och aggressionsproblem.).

Vilket party-inlägg.