Sommar!

Nu har jag inte bloggat igen jag vet. Jag skiter i just nu. Nästa vecka när allt skolarbete är klart ska jag blogga mera :)

Idag har jag varit ledig så har suttit ute i solen och stekt och pluggat. Känns bra att slå två flugor i en smäll, höhö.

Jag har också läst Katrin Zytomierskas blogg och förvånas över alla hennes läsares juridikkunskaper... *host host*... Eller? Det är ju inte direkt så att man orkar kolla i lagboken men ärligt, på riktigt? Inte en jävel skulle ju säga till henne i verkligheten. Och ja, det är vad internet är till för. Att säga sånt man inte vågar säga i verkligheten och bara kasta skit på folk!

Törstig dags att dricka!

15 dagar till studenten!!!

Ps. Min kamerasladd är borta :( Ds.

Jag skaaaa!!!

Jag ska blogga mer, jag lovar! Det är bara det att jag har jävligt mycket annat att tänka på just nu. Typ SKOLA. Kuk på skolan. Jag har aldrig varit såhär jävla stressad och förbannad över skolarbete i hela mitt liv. Jag förstår inte hur lärarna planerar. Det kommer nog ingen elev någonsin göra. Men när jag blir lärare då blir det andra bullar!!!

Studenten är snart här i alla fall! Det är mindre än en månad kvar (en månad igår) och i princip 3 veckor med konstant plugg. Men det kirrar jag. Jag klarar ju allt ;)

Jag lovar att jag ska blogga mer. Jag känner att jag varit jävligt dålig på sista tiden...

Men nu måste jag plugga lite till innan maten. Maaat.