Freitag!

Idag är det äntligen fredag, vilket betyder helg och det betyder att jag kan få sova! Sköönt.

Jag har ett så händelselöst liv. Idag åker jag till landet. Jag hoppas för solens egen skull att den planerar att skina så att jag kan bättra på min bonnbränna. Det suger att ha bonnbränna.

I alla fall så fyller jag 18 år om 13 dagar! Om 14 dagar ska jag på krogen har jag redan planerat. Födelsedagen går till att fira med familjen. Som sagt så hoppas jag innerligt att jag får min iPod touch. Och en grym plattång så att jag kan styra min ostyriga lugg.

Jag fick just nyhetsbrev från Apple. iPhone 3G S börjar säljas på fredag tydligen. Den vill jag också ha men jag klarar min rätt bra på min vanliga telefon även fast skärmen är repig.

Näe men nu bär det av ut i solen en stund tills mamma och pappa kommit hem från handligen. En knäckemacka med ost också. Eller fyra.
Förresten har jag gått ner i vikt. Ett kilo. Mitt jobb är rätt bra alltså.

15 dagar kvar!

Snart fyller jag äntligen 18!

Idag efter jobbet träffade jag Filippa! Vi tog promenaden som inte blev av igår. Vi satt på Johan Skyttes skolgård och pratade (mest minnen) fram till klockan åtta. Fy fan vad roligt vi hade när jag tänker tillbaka. Det finns en del saker jag kanske ska berätta för någon (2,5 år senare, men jag är inte den enda som är efterbliven med att berätta detaljer, host host).
Hemkunskapslektionerna, de var inte att leka med alltså. Fast vi lekte sjukt mycket. Vi lekte bara...
NO-lektionerna, vi lekte bara.
"Klassresan" till Heron City. Jag säger bara; Killar är dumma i huvet ibland alltså.

Har inte så mycket mer att tillägga. Träffade Håkan på bussen och Fia på gatan. Det där lät illa men vafan, du fattar.

När jag får lönen ska jag äntligen byta ut största delen av min garderob. Skulle redan kunna kasta det jag inte använder i och för sig. Men jag orkar inte.


Ögongodis!

Innan jag ska sova; Ögongodis på TV3. CHAD MICHAEL MURRAY! Oooh så jävla. Sexig. Och måste han vilja bli författare i varenda film/serie han är med i? Sexig.

Usch...

Jag var nyss ute med soporna. Jag trampade på en snigel. Usch.

Nu; SOVA! Godnatt!

PH BFF

Ahahahhahaha! Paris Hiltons new BFF på TV just nu! Jag tittar lite då och då mellan pillandet på designen här. Fy fan vilket töntigt program. En brud är helt besatt av Paris och ja, det går inte att beskriva. Jag blir rädd.

Förresten. Något måste ha hänt med mig. Jag börjar faktiskt bli ganska... Intresserad av... Mode? Elle är faktiskt en jävligt bra tidning om man bortser från prislapparna. Men man kan i alla fall hämta inspiration. Illa när en klänning kostar 42 000 kr... NEVAH! Då kan jag sy en själv ;)

Petrusjka

Enligt min käre moder är Petrusjka den ryska motsvarigheten till Petra. Har blivit kallad Petrusjka hemma sen jag var liten så därför kommer jag (jag lovar) att behålla den här bloggen som den är, om jag inte slutar blogga helt och hållet en dag. Petrusjka känns som ett rätt natruligt "bloggnamn". It's me, the way I am.

Nu ska jag alltså sätta mig och göra en snygg design!
(Jag sitter redan men vad i helvete, märk inte ORD!)

Välkommen till min nya blogg!