2 Januari

Igår var jag bakis. Då sa jag att jag aldrig mer ska dricka sprit. Jag kommer att dricka sprit igen.

Jag har ångest. Detta har uppkommit då jag inte pluggat ett skit till samhällsuppdragstentan som är den 14:e. Idag måste jag plugga. Som ett djur. Dessutom har jag en omtenta att skriva. När jag tänker på den ser jag Yvonnes (lärarens) ansikte framför mig och jag vill slå henne jävligt hårt. Jag ska aldrig bli som hon. Viderkärring. Såhär kan jag skriva eftersom hon uppenbarligen inte är speciellt teknisk och läser därmed inte bloggar, speciellt inte min eftersom jag antar att hon hatar mig.

Jag är lite irriterad också. Men även road. Detta beror på att jag stör mig som FAN på en person som faktiskt inte står mig nära alls, inte ens i närheten, men jag måste tyvärr umgås med människan ibland. Men det är snart över. I alla fall... Eftersom jag vaknade för en timme sen har jag glidit runt på facebook och spanat in den här människans sida. Jag stör mig mer och mer men det är roligt ändå eftersom jag ibland kan tycka att det är lite roligt att störa sig på andra människor.

Det har hänt något med mitt högra öga. Mitt ögonbryn gör ont. Jag tror att jag slog i huvudet under självaste nyårsafton. Amaaazing.

Vilket bittert litet inlägg haha. Men jag gillar't. Allt utom plugget. Ish