Snopp på skolan!

Snopp överallt!

Jag sitter nu i vår älskade ljushall. Som tur är är det ingen som spelar musik. Nahaajs!

Ikväll är det skiva och taggar till! Jag får låna Nathas silverklänning så nu har jag något att ha på mig och slipper gå naken! Gööött!!!

Geografilektionen börjar om 50 minuter och det känns lite segt. Men lite tid kan man ju fördriva framför den här makapären! (fult ord med vafan)

Skorna!

Dessa klickade jag hem i morse och planerar att ha dem på studenten! Hoppas de passar :)

Madrid SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 

Jag vill verkligen att det ska bli 4:e Juni nu! Jag är så jävla trött på skolan och jag vill bara sluta! Ha studentdagen och sen sluta! På fredag är det mösspåtagning och då är det exakt 5 veckor kvar till dagen D!

I morgon är det Millas skiva på Nype som gäller! Det är rymdtema men vet inte vad jag ska klä ut mig till riktigt... Darth Vader kanske men det kommer bli varmt och jobbigt :s Något annat tips?

Taggar inför sommaren!


Kirrat till studenten...!

I fredags köpte jag min studentklänning och klickade just hem ett par skor från Nelly.com! De är höga men jag klarar allt ;) förhoppningsvis, höhö...



Inget blod här inte

Idag var vi på studiebesök på Södertappen. Då tänkte jag slå två flugor i en smäll och ta blodprov för att bli blodgivare. Men nej. Hon som skulle tappa upp blod i provrör hittade ingen ven så hon fick hämta en annan sköterska. Hittade hon någon ven? Nope. Hon konstaterade att jag har för små ådror och att jag ska komma tillbaka om några år och börja lyfta hantlar eller nåt. Jahaja...

Jag har så jävla ont i huvudet just nu så ska nog inte sitta vid datorn. Baj

Lägenhetsvisning - score!

Ja, på lördag eller tisdag åker jag, mamma och pappa till Uppsala och tittar på lägenheten jag spanade in i måndags! Hoppas det går bra för den känns jävligt fräsch och bra faktiskt :)

Jag vill bara att den här sista tiden i skolan ska gå fort. Morgondagen lär ju gå undan eftersom vi bara har ett studiebesök på blodcentralen i Skanstull från 9-10. Sen ledig! Sen plugg... Idag orkar jag inte plugga faktiskt, känner att jag bara har ont i huvudet och vill sova... Snart.

Jag hoppas jag blir ny ägare av lägenheten! :D

Fula namn

Det är brutalt elakt att döpa sina barn till:

Dexter
Bob
Conny
Kenny
Lenny
Sonny
Ronny
Börje
och eventuellt Ralf. Fast det är lite ballt.

Gunvor, Gunhild och Britt-Marie är jävligt fult också. Förhoppningsvis döper ingen sina barn till dessa namn. Tråkigt nog så döps barn till dessa namn.

<-- Dexter.


Lägenhetsspan!

Shit... Jag tror jag hittat en lägenhet till grymt pris. Köps den? Vet ej! Men har hittat den i alla fall!

Mår fortfarande lite smådåligt så ska nog lägga mig i sängen och försöka sussa nu

Mår lite sådär

Har jävligt ont i huvudet och känner mig allmänt hängig just nu. Hoppas det går över för jag har ingen lust att vara sjuk.

Utfärden i helgen var faktist väldigt trevlig. Det var en bra stuga och lagom antal scouter :)

Nä fy fan. Jag ska nog kolla lägenheter i Uppsala nu men jag funderar på att skita i det. Huvudvärken lär ju inte bli bättre av att glo på datorn... Snopp!

Regn...

Fan vad det regnar ute då... Då måste man hitta något att sätta på sig som täcker huvudet också... Snopp!

Idag är det i alla fall fredag, det brukar innebära att jag får träffa Emil, men inte den här veckan. Ikväll åker jag ut på utfärd med scouterna.

Det är i alla fall exakt 7 veckor kvar till studenten!!!

Tandläkare

Idag ska jag till tandläkaren. Känner mig inte astaggad på det direkt. Inte för att jag är rädd eller något för att gå till landläkaren. Det känns bara obehagligt när de petar en i munnen med sina plastandskar och det känns jäävligt äckligt när de pillar med metallprylar i munnen på en. Jag överlever nog!

Idag ska jag plugga till högskoleprovet som är i morgon. Det är inte heller jätteroligt men vafan.

Studentklänning...

Skivan var bra förresten... Jag kanske lägger upp bilder. Jag har inte vågat titta på de jag tog för jag kan säga att jag var jävligt full... Precis som man ska vara på skivor! :D

Jag tror dessutom att jag hittat min studentklänning fast jag avslöjar inte här, sist gick det jävligt dåligt då de några dagar senare tog bort klänningen från Bubbleroom som jag ville ha. Jefla shkit.
Jag kan avslöja att den är vit och kort.

Kroatien är bokat!

Nu är det äntligen kirrat! Den 9:e Juni är jag och Emil framme i ministaden Zadar i Kroatien. Det ligger precis vid kusten och det kommer bli så jävla ÖVERGRYMT!

Och jag vet att jag suger på att uppdatera men lovar att bättra mig... True story.

Jag har äntligen övertygat något (Emil) att gå på gayklubb med mig! Jag har tjatat så jävla länge och alla har bangat :( Kuk på er, jag ska gå på gayklubb i varma och soliga Kroatien med rosa drinkar!

Jag är taggad!!!!! + 800