Andrea leker i köket

Den här videon gjorde vi för några veckor sen när vi väntade på att spaghettin skulle bli klar... Humor på låg nivå! Just as we want it.

 


Bilder från Lisas skiva!

Förra söndagen var jag på Lisas studentskiva med tema promiskuiös djungel! Det var en jävligt trevlig tillställning!

Lisa & Milla

Jesper, Marie & Ludvig

Håkan strikes a pose!


Ringa SMHI och klaga på vädret



Milla, Lisa & Ludvig

Det blev inga grymma bilder på mig så jag skiter i att lägga upp dem/den!

Jävligt kass update

Ja, jag vet. Uppdateringen suger verkligen pung. Det är några trogna läsare som fortsatt besöka bloggen i alla fall!
Jag ska börja bättra mig på riktigt nu!

Största händelsen just nu är att Mattiaz har gjort en ny låt!!!
Han och två brudar har tydligen ett band som heter Glambabe. Jag gillar't!


Nelly.com bikinitävling :)

Eftersom jag inte haft något för mig på hela morgonen satte jag mig ner och designade en bikini. Nelly.com har en tävling och man kan vinna en resa :) Vote for me! :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Juridik SM

Jahaja, idag satt jag med min klass från 9-14 och gjorde ett prov till Juridik SM. Om vi går vidare är det rättegångsspel emot en annan skola (Östra Real eller Danderyd?) som gäller på Stockholms Universitet. Det våre skönt att spöa dem, om det går, höhö!

Just nu tar jag en paus från genetikens värld. Jäähäävligt tråkigt faktiskt. Men roligare än filosofi ;)

Borde fixa till mötet i morgon också men jag gör det snart tror jag. Måste slösurfa lite till känner jag...

Videophone

Det har lagts upp ett filmklipp från dagens actionladdade händelse på facebook. Här kommer länken ;)

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=344366759363&ref=nf

För en gångs skull uppstod sammanhållning i skolan :o

ACTION!

Det har varit polispådrag i skolan! Nationaldemokraterna var här och det är bara att gissa vad som hände... Hela skolan stod utanför rektorsexpeditionen och vrålade! Tänk att det händer så dramatiska saker när det väl händer något i den här skolan!

Jag gillart.

Geografi

... Är så sjukt upphetsande! Speciellt när jag var tvungen att börja om eftersom datorn stängdes av mitt i sist jag arbetade. Tack skolans skitdatorer!

Idag är jag glad i alla fall, Emil kommer hem till Stockholm, solen skiner, Markus har fixat studentflak(!!!) och det var helt okej mat i matsalen!

Nu ska jag fortsätta vara duktig och arbeta vidare ;)

Suss

Idag hade vi pojk- och flickmöte. Vi diskuterade lite olika dilemman och så och hade "Bullens frågelåda". Det var en av tjejerna som visste vad Bullen är. Fast de är ju rätt små. 12-14...

Jag är trött och det luktar popcorn i hela huset... :/ Godnatt!

Mössan har landat!

STUDENTMÖSSAN HAR KOMMIT!



1,5 citat senare...

Det känns inte jättebra att jag har 10 minuter på mig innan fuskbyggarna börjar! Fan! Men jag är nästan klar, jag flummar på lite om citaten så blir det säkert skitbra! Det brukar bli bra när jag gör så. Det löser sig senare om inte annat...

Jag tycker lite synd om mamma som inte kommit hem från jobbet ännu. Och jag tycker lite synd om Emil som har lite tentaångest. Men jag vet att det kommer gå bra :)

Träningsvärk...

So, jag förutspådde igår har jag träningsvärk. Och lite lite heller. Men jag överlever nog.

Jag ska göra klart svenskan nu tänkte jag. Eller i alla fall göra nästan klart den ;)

Jag svettas, varför?

Flö

*givande blogginlägg*

Tisdag

Idag körde vi styrka och kondition på idrotten. Jag kommer ha träningsvärk i låren i morgon. Det känns lite ömt på något sätt.
Efter filosofin åkte jag och Linda till Stockholms Universitet och deras öppna hus. Jävligt ointressant faktiskt... Förutom att vi hittade semlor! Det var sjukt nice!

Nu sitter jag här och pluggar svenska. Jag kommer nog bara göra litegrann. Är lite otaggad på att sitta framför datorn faktiskt...

Bläo

Vår

Idag har det varit värsta vårvädret och det fick mig på ganska bra humör trots att det var jobbigt att åka tillbaka till Stockholm igår.

Snart är gymnasiet slut, studentmössorna verkar börja droppa in hos flera så det är väl snart dags för oss också. Jag borde hitta en klänning på riktigt och komma på vad jag ska ha på studentskivan om tre veckor(!!!). Filmtema, vad ska jag ha?

Idag har jag räknat ut mitt betygssnitt. Jag är faktiskt jävligt nöjd och jag kommer utan problem in på lärarprogrammet i höst! Det blir historia som inriktning :)

Söntag!

Idag ska jag och Emil gå på två lägenhetsvisningar men inte på den jag planerade för den är redan såld.

Igår var det en jävla fest i huset, de firade Internationella Kvinnodagen. På marken utanför kan man hitta: En stol, en golvmopp, två krukväxter (en är Emils döda), ölburkar, en soppåse, en cykelkorg, två röda gardiner + gardinstång, kiss. Någon har skrivit ett meddelande med kisset fast det var svårt att tyda.

Flogstavrålet var brutalt igår i alla fall. Det var en hel del som var en timme senare och vrålade sathögt...

Fint, hej

I Uppsala

Nu är jag i uppsala och hemma hos emil :) hans shiftknapp är sepe så det blir inga stora bokstäver och jag vägrar att använda den andra...

Till lunch: Kakor och mjölk!

Fuskbyggarna

Herregud. Jag har just tittat på Fuskbyggarna med Martin Timell och Lennart Ekdal. Det var helt sjukt. Jag kan  inte förstå hur man betalar i förskott för att bygga en extra våning på huset, hur man kunde anlita just den personen/företaget de anlitade eftersom han verkade sjukt oseriös och hur företaget kunde ha gjort ett så förjävla dåligt jobb. Jag skulle gjort det bättre, på riktigt. Det är väl inte en jävel som drar ett avloppsrör genom fönstret och vattenledningar genom en ventil? Tydligen så var det så...
Jag är fan förbannad! Men jag längtar till nästa program! :o


Fuskbyggarna är nog mitt nya älsklingsprogram! Lite hatkärlek sådär...
Ta jävlarna!

Lilla farmor

Det var riktigt trevligt hos farmor idag, vi pratade en massa om allt möjligt och åt god mat och BULLAR! :D Farmor är söt :)

Just nu tror jag att jag ska förflytta mig och kolla på Roomservice. Sen kolla SJ för i morgon åker jag till Uppsala! :D Jag som har längtat massor efter Emil :) ♥

Mot Södertälje

Idag bär det av mot Södertälje och träffa farmor.
Det är fint väder idag! Hoppas det fortsätter att vara sol, man blir så mycket gladare av det!

Grannypanties var tydligen inte så uppskattat... Men i morgon åker jag till Uppsala och ska vara där till söndag! Kan tiden inte gå lite fortare? :D

Grannypanties!

Läser man på glamour.se får man reda på att grannypanties är den nya trenden!
Undrar om Emil blir glad :D Hahaha! ♥



Facebook...?

Det kommer ju upp lite olika vänförslag och så på Facebook. Idag kom det upp ett förslag på en Mona-Lisa som jag inte har någon gemensam vän med (hon har 4 vänner...) och hon har en bröllopsbild som profilbild. Jag vet inte varför detta förslag kom upp och jag tyckte det var konstigt. End of story :)

Mer snö?

Varför ska det snöa hela tiden? Det är mars, så ska det vara slask... Inte för att jag gillar slask men det betyder att det är vår snart och det skulle vara så jävla najs med vår! Så slask åt folket!

Jag har varit lite produktiv idag och skottat snö.

Knata på visning

På söndag ska jag dra med Emil på lägenhetsvisning i Uppsala på en lägenhet som var rätt billig. Jag ska "kontrollera vad man får för pengarna". Pappa hade ett likadant kök i sin första lägenhet har vi konstaterat. Fast lite mer 70-tal kanske...
Såhär ser den ut. En etta på 28 kvadrat. (Vem fan valde väggfärgen? Jag gillar blått, men den där färgen är skitful! I alla fall vad som syns på bilden, och den ska fan inte sitta på en vägg! Simon och Tomas har inte varit där i alla fall, hm! (Ja, jag är deras #1 fan))



Snygga?

Jag har fastnat för de här. Att glassa runt i i sommar ;)

Från H&M.


Födelsedag!

Idag fyller Nathalie 19 år! Congratz dear friend!


Från tågluffen & mentalsjukhushostelet i Krakow.
Jag var glad att jag inte sett "Hostel" när jag kom dit... Män i vita rockar och plywoodskivor till madrasser och en liten kudde med Nalle Puh-mönster. Fy... Men jag saknar't! Varje dag.

Slacker...!

Det är jag. Idag har jag kollat One Tree Hill, bakat chokladkaka, diskat, tagit en kort promenad i slasket och käkat en morot.

Snart är det middag och när jag tryckt i mig lite kek ska jag nog fortsätta titta på lägenheter. Jag blev ju så taggad igår. Nu gäller det bara att komma in på universitetet (vilket jag med absolut största sannolikhet gör) och få tag på en redig bostad. Jag kanske borde gå ut gymnasiet först... Naaah!

Kekakekakeka!