KVALBORG!

Idag är det kvalborg! Jag har spenderat dagen med omtenta, bära Emil & cos flotte, köpt två par skor och två jeans! :o Har dessutom fått hem en tröja och örhängen från Nelly :) De är snabba, det är bra!

Nu ska jag diska och sen beger jag mig till Emil. Imorgon är det flottränning kl 10 så jag är nog på plats halv 9 för att kirra en bra plats! Vi drar kanske (hoppas) på champangegalopp på Östgöta nation (som tydligen tar in massa folk). Sen blir det häng i ekoparken, grillfest i Flogsta(?). Jag vet inet riktigt hur det kommer sluta men det är ju VALBORG! Taggataggataggatagga!

Ibland får jag verkligen till det!

Nu börjar jag komma igång lite med bloggen iaf. För några veckor sedan gick allt emot mig men nu känns det som om det går lite bättre! Imorgon ska jag bli lagom full. Inte pruttfull. Kan någon påminna mig om jag skulle glömma?!

kärlek

Vååår

Det är vår nu! Äntligen! Och äntligen bloggar jag igen haha. Men det är ingen som läser just nu så ingen bryr sig i alla fall! :) Om jag bloggar oftare kommer folk antagligen att läsa mer här ;)

Aja! Solen skiner och fåglarna kvittrar! Idag har jag varit på seminarium om andra industriella revolutionen, bakat bröd, gjort fisksoppa och beställt kläder från Nelly! Jag tycker att jag är värd lite nya kläder.

Det är en tjej på historian som är så fruktansvärt ful. Jag var bara tvungen att dela med mig.

SNART ÄR DET VALBOOOORG! Oh herregud jag är så jävla taggad! Jag och Emil ska dela på en bag in box. Jag kommer bli satfull eftersom jag knappt druckit någon alkohol sen nyår haha. Det kommer bli jävligt intressant. MEN KUUUL! Ska hänga med civilingenjörerna men hoppas jag träffar lite lärarfolk också :) Uppsala är inte så stort så chansen är ganska stor att man träffar någon man känner.

Jag borde plugga men jag orkar verkligen inte. Men jag måste så nu jeflar.


Förjävla skön