Örfil...

Kan man få örfilar av luft? Tydligen...
Jag gick helt oskyldigt in på en blogg. Vad finner jag där på en bild om inte mina två... hatobjekt(?) jag hade för två år sedan. Fy satan vad jag hatar en av dem fortfarande haha! Jag vet egentligen inte varför. Men blodet kokar fortfarande i kroppen, men roligt är det, haha!

Tänk om jag faktiskt skulle ta kontakt med min gamla bästa polare igen? Det var sisådär ett halvår sedan vi sågs sist. På bussen. Jag vet inte.
På tal om hatobjekten.
Fy! Hahaha jag kan inte sluta tycka det är roligt/konstigt.

Taggad!

Nu blev jag helt plötsligt sjukt taggad på att shoppa. Kläder. Skor. Vad fan som helst! Så länge jag kan få använda det!
På fredag är det krogen med Abrash som gäller! Innan kanske jag drar till Jespers 25 års-party och förar. Detta är Eriks idé. Jag tvivlar på att det blir av men det vore trevligt. Ska någon annan dit? :)
Till själva utgången vill jag i alla fall ha nya kläder. Jag äger inga partykläder direkt. Jag är jävligt trött på min garderob faktiskt. Och borde rensa ut skiten jag här där i. Som jag aldrig kommer använda igen. Skulle säkert
kunna slänga 50 tishor...

Jag gillar att jag har så välorganiserat i min garderob! Verkligen. Jätte... stökigt. Förutom det som hänger :D
Det som ligger under har ramlat ner, haha!


Helgen!

Jag åkte till Uppsala (och Emil) i fredags. När jag kom fram gick vi och drack öl. Vi dränkte våra sorger. Hoffmaestro & Chraa-spelningen var det 20-årsgräns på. Men, vad som vad grymt, var att jag fick komma in på en nation! Woaa! Utan kårleg! Woaa! Det var billig och naaajs!

I lördags knallade vi in till stan, kollade domkyrkan (turist, javisst!) och degade på stan. Den bästa affären i hela Uppsala är New Yorker! En timmes tidsfördriv och jävligt mycket skratta. När man går upp på övervåningen blir man snabbt förflyttad till typ... Ukraina eller Rumänien. Eller Ukraina!
Till middag gjorde vi tacos och sen en jävla massa fruktsallad och mangosorbet till efterrätt (som Emil numera älskar?).
Efter att ha tryck i oss kopiösa mängder av mat glodde vi på "Fantastiska fyran och silversurfaren" som förresten har den mest mobbade svenska titelöversättningen någonsin. Någonstans i mitten av filmen kläcker Emil ur sig:

"Hon är jävligt lik Jessica Alba..."
"Det kan bero på att det är Jessica Alba..."

Idag degade vi bara och tittade i fotoalbum från Emils yngre år :) Sen åkte jag hem. Det sög.
Efter maten gick jag ner till Bygget trots att det inte var något möte. Jag gick efter 10 minuter. Hela jävla huset var fullt av Pisket. Tog en promenad hem, det var jävligt skönt faktiskt :)

Skola i morgon... Måste vara utsövd för att klara av skiten. Är jag utsövd? Knappast. Fy.

The Block!

Emil hittade en grym annons på Blocket! Klockren som fan!

Och jag undrar varför jag inte föddes med kuk ibland. Inte för att jag vill bo hos honom utan snarare för att det skulle passa mig bättre i de flesta sammanhang.

Fundering...

Jag undrar om alla busschaufförer vinkar till varandra när bussarna möts. Är man otrevlig om man skulle missa vinka? Får man kicken då? Troligen inte, men det kanske är värsta kodexen bland busschaufförer?

Nu har jag registrerat mig på Studentstaden/Vasakronan och hoppas att jag kan få en lägenhet i Uppsala i höst :)

Måndag

Det har inte hänt så mycket idag. Ingenting i princip. Därför lägger jag upp en bild från middagsmötet igår!

Den uppstoppade sköldpaddan Frans partade till ordentligt! Mjölk, chips, film och bollhav!

Taggar till!

Jag sitter och taggar till inför sommarens resa som sagt. Det innefattar kollar sommarkläder... Och skor.

 

Topshop

H&M

Topshop

 

Har sett en hel del... ting jag skulle vilja ha. Men jag ska vara duktig och spara pengar till i sommar faktiskt. Har ändå inget vettigt att spendera dem på så kan lika gärna spara lite.

 

Nu ska jag nog sminka mig lite.


Crybaby...

Igår hyrde vi film. Jag, Milla, Andrea Linnea & Emil. Det blev Inglorious Basterds och I taket lyser stjärnorna. Fy satan vad jag ville grina. Men jag höll tillabaka! Nästan i alla fall.

Just nu sitter jag och kollar runt lite på nätet och taggar till inför resa i sommar. Vad det blir ger sig senare. Det enda jag vet är att jag ska åka ifrån Sveriget.

Ikväll är det middagsmöte i Bygget, det blir nog astrevligt! Och Emil åker till Uppsala igen. SUG PUNG!

Barnvakterna underhåller sig själva...

Wilma somnade sittande i Andreas knä. Hon snarkade som min käre far brukar göra. Högt och mycket. Men roligt var det haha! :D

Vi hittade hallonkräm som vi nallade på...

 

 

Ikväll blir det hyra film, käka kladdkaka och dega med familj, Emil & Linnea :)

Skärpning!

Det går inte så bra för mig känner jag. Med bloggeriet alltså. Det är lite för jobbigt att sätta på datorn ibland... Latmask...

Jag börjar tröttna REJÄLT på snön nu. Har precis tittat på Esters Asien-bilder. Det ser så jävla skönt ut... Kan det inte bli sommar nu?

Jaja, just nu sitter jag i soffan och läser ELLE och väntar på mat. Ingen är hemma, jävligt skönt.
Lite senare kommer Emil och vi ska kolla på BERT! Stjärt.

Danni är hemma från Thailandet nu! Woho! :)


Stockholm igen

Vi kom hem från Idre i söndags kväll. Det var en ganska lyckad vecka. Lite trött fortfarande men det går över hoppas jag. Har däremot dragit på mig en förkylning. Det är jävligt jobbigt. Men vafan.

Skolan suger pung jag hatar stället. "Bara några månader kvar". Jo, visst. Några månader av lidande.

Ikväll ska familjen på balett. Mamma fick i födelsedagspresent så det blir nog ballt.

Emil åker tillbaka till Uppsala på söndag. Fan.

Nakna män?!

Nu är vi alla framme i Idre. De tär jävligt kallt. Det började med att jag nästan fick köldskada på mina tår i förmiddags. Det sög.
Jag har Emil delar på en jävligt bred 90-säng. Det är stört varmt i rummet och huset är lyhört men allt detta hör till. Eller?

Nu bastar Berra & Sigge. De var tvugna att först gå ett varv nakna. Tack. Mina ögon... Aaah!

En dusch skulle inte sitta helt fel nu.

I morgon far vi

Lite norrländska kom det in där. Men jag ska inte till norrland. Bara Dalarna.

Om 12 timmar sitter vi på tåget mot Idre och pratar skit. Jag har just fått höra av Emil att han och Dogge ska ha trerätters-matsäck. De älskar mat - go figure. Men jag är glad för Emil gör chokladmousse till mig med :D

Nu tänkte jag gå och lägga huvudet på kudden och titta på insidan av ögonlocken. Klockan sju kommer "Car Alarm" att fylla mina hörselgångar och ljudvågorna kommer att få kontakt med trumhinnan som skickar signaler till hjärnan att du är det FAN DAGS ATT KASTA RÖVEN UR SÄNGEN OCH GÅ UPP.

Jag känner mig otroligt intelligent!

Puss och hej då Stockholm jag kommer inte att sakna dig!

Pack!

Nu är det dags att börja packa inför Idre. Det kommer bli så jävla grymt! Har varit i Skärholmen med Andrea och pappa och köpt nya skor133 och en mössa. Jag hittade värsta pälsmössan men den kostade 1300 kronor och det kändes liiiite ovärt... Det blev en stickad vit istället, jag ser lite ut som en svamp, haha :D

Packa var det ja... Höpp!

Snart bär det av!!

Idre 2010!

På måndag kommer vi kunna åka skidor. Tisdag och Onsdag känns sådär. Jag har ingen lust att förfrysa ansikte, fingrar och tår. Tack men nej tack!

 


Snape, Snape, Severus Snape

Nu ska jag faktiskt sussa. Jag känner att fem timmars sömn var lite för lite för mig och känner inte att det finns någon mening att sitta uppe bara för att.
Men först: "Snape, Snape, Severus Snape, DUMBLEDORE..." Höhö...


1 Januari

Då var det första dagen på det här året.

Igår gjorde jag och Emil värsta jordgubbsdrinken innan middagen, den var jävligt god! Efter maten drog vi till Lisa där vi åt efterrätter och snackade skit och smakade på Håkans Julebesk, den var lite sådär men goare å goare för varje liten zip jag tog ;)
Ludvig & Håkan hade köpt varsin raket som de smällde av. Det lät som FAN!



Idag har vi bara degat och kollat Kenny Starfighter. Bolli bolli!