Gamla inlägg alltså...

Har tittat lite bakåt i bloggen. Det känns som att det är en liten skitunge som har suttit och skrivit här men måste tyvärr erkänna att det faktiskt är jag.

Nä nu ska jag slita mig från datorn.

(Måste tillägga att bloggandet sker mycket mer frekvent nuförtiden jämfört med för några månader sen!)

29 januari 2012

Sitter och klickar runt på Youtube på filmer om teckning. Det är så häftigt att folk kan skapa ett fotografi med hjälp av en blyertspenna och i detta fall vattenfärg (eller liknande):



28 januari 2012

Goooodmorgon!
Idag är det lördag. Jag ska försöka ta tag i mig själv idag och göra något som jag känner att jag inte riktigt hinner med - öva på att rita. Jag är väl inte helt värdelös men jag vill bli bra på det. Men det kräver massor med övning. Så idag ska jag alltså testa lite :)

I torsdags var jag ju och träffade gamla klassen! Det var ju längesen vi sågs så det var skitkul att catcha up och dricka lite öl! :)

Nu ska jag gå upp och äta frukost. Det åskar i magen...


26 januari 2012

Hejhejhallå!

Torsdag är en ledig dag den här veckan! Har mest sovit men nu måste jag sätta igång med plugg eftersom jag ska träffa gamla klassen från AUO 1 ikväll! Woop woop! Det ska bli skitkul, länge sen vi sågs allihopa.
Kursen jag läser nu är rätt intressant men intensiv. Första examinationen imorgon, andra på tisdag och sen är det två uppgifter till om två veckor. Yesssssss.

Nu har jag iaf fått mina älskade 90 hp betygsatta! Nu är det bara 210 kvar... Men det kommer att gå fort. 3,5 år. Har alltså bott i Uppsala i 1,5 år ungefär! Det känns som en evighet fast ändå kort... Hade aldrig varit i stan förrän för ungefär två år sen. Då kändes det som en liten småstad (känns fortfarande så) men nu har det faktiskt blivit en storstad med 200 000 invånare (woop woop...) varav ca 40 000 studenter. Uppsala är en väldigt mysig stad, med tanke på småstadskänslan, men jag kommer ändå flytta tillbaka till Stockholm när jag pluggat klart.



Imorgon ska jag åka hem till Älvsjö över helgen.

Det snöar. Hade gillat det mer om det kommit till jul. Nu är det jobbigt att cykla. Ont i nacken har jag också. (Man måste ju få klaga lite)

21 januari 2012

Lördag! Ligger fortfarande kvar i sängen men ska snart gå upp och äta frukost och läsa tidningen. Det känns så mysigt att läsa en riktig papperstidning på morgonen tycker jag.

Idag ska jag göra lite olika saker här hemma. Plugga, avsluta städning (har hållit på i fyra dagar och tagit lite åt gången), byta sängkläder (jävligt ansträngande med loftsäng), och lite andra saker.

Jag och Emil funderar på att köpa en charterresa någonstans i sommar. Vet dock inte vart men det hittar vi nog till slut. Skönt att bli hämtad av en buss på flygplatsen till hotellet och sen kan man bara sola och dricka öl i en vecka. Det känns rätt långt borta men riden går fort!

Nu ska jag upp! Höpp!


19 januari 2012

Sitter framför datorn medan Emil bakar värsta chokladtårtan. Tyvärr kommer jag inte få äta den för den ska vara till hans klass "franska afton" imorgon... Jaja jag är glad ändå för man kan ju inte tjocka sig varje dag... (Joooooooooooooooooooooooooooooooooooo hehehehehehehe.)

Sitter och lyssnar på pojkband! They are BACK! Inte Backstreet boys eller Westlife men ändå. Nu är det One Direction och deras lite småfjantiga låt men ändå feelgood!



Imorgon är det fredag! Inte för att det gör någon större skillnad för mig eftersom jag bara har schemalagt tre dagar i veckan men det blir plugg ändå. den här kursen är uppenbarligen väldigt intensiv men jag ser fram emot VFU:n (praktiken) senare i vår. Saknar skolan jag var på i höstas, det var så skön stämning i arbetslaget och ungarna var roliga. Skulle vara roligt att komma tillbaka men det skulle ju vara kul att testa ett nytt ställe också!

Ska försöka uppdatera oftare!


13 januari 2012

Nu är jag tillbaka i Uppsala. Emil ligger och sussar så jag passar på att skriva lite här.

Jag har blivit godkänd på uppsatsen men betyget väntar fortfarande så jag kan ju få ett vg om jag har tur men det vet man aldrig, jag är nöjd ändå :)
Idag är sista ventileringsdagen och på måndag börjar en ny kurs, BUFF. Det finns lite roliga förkortningar till kurser, typ BUFF och BUSA.

Nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva om så jag återkommer väl kanske senare :)


2 Januari 2012

Nu är jag färdig med uppsatsen! 17 sidor text blev det. Maximala antalet! Jag trodde från början att det skulle bli 12 och att jag skulle bli tvungen att ordbajsa men nu har jag varit tvungen att korta ner. Det är svårare att ta bort än att ordbajsa.

Jag har skannat in lite foton till datorn. Jag har ont i nacken eftersom jag sitter på golvet i mitt rum.

Dags att spendera resten av dagen med att göra absolut ingenting! Imorgon ska jag ta en dagstrip till Uppsala och lämna in uppsatsen och vattna mina små flowers. Resten av veckan: dega.

Slut på första dagen!

Tre hela blogginlägg idag! Det är något väldigt speciellt och borde firas! Men det ska jag inte göra nu, för nu är jag trött som fan och ska sussa!

Jag ska försöka ta tag i bloggen på riktigt, men jag lovar inget! Det är ju faktiskt rätt kul att blogga, tro't eller ej.

Ont i magen har jag också. Jajajajaja de går över! Gonatt!

Trist

Fan vad tråkigt man kan ha då. Ska ju egentligen skriva men har ingen lust.
Jag har kollat på alla sidor som har någon form av underhållningsvärde. Tråkigt. Mamma och pappa tar en tupplur. Tråkigt. Jag stoppar i mig godsaker. Också tråkigt. Jag vill verkligen inte fortsätta jobba för det är ännu tråkigare än vad jag har nu. Allt är tråkigt!!! Jag kan inte göra något heller för då får jag ångest över att jag måste skriva och det är också TRÅKIGT.

Hoppas det blir roligt snart

1/1-12

Första dagen på 2012!
Igår tog jag det bara lugnt hela dagen. Fixade Tessans och Andreas hår eftersom de skulle på fest men eftersom jag blev så jävla full förra årets nyår så stannade jag hemma i år. Ganska skönt faktiskt. Vi skickade upp tre kinesiska lyktor efter många om och men eftersom pappa trodde att det blåste, men icke. Helt vindstilla.

Idag har jag legat i soffan men nu ska jag ta tummen ur röven och skriva sista biten på uppsatsen! Koppla till forskning och lite finlir. Fett. Trist.

I veckan ska Linn få den stora äran att göra ögonfransförlängning på mig! Har längtat i typ tre veckor men har haft annat för mig, firat jul och skrivit uppsats typ. Men nu jävlar!

Bild som jag scannat in på min nya skrivar-scanner-kopiator från Prag i somras