Studenten, Kroatien & flytt...

Det är mycket som händer den här sommaren. Två av de största har just blivit avslutade. Jag och Emil kom hem i onsdags från våran resa på två veckor som kändes mycket mycket kortare. Den mesta av tiden hade vi 30 grader och sol. Kristallklart vatten, pizza, öl och lite fotboll. En del svenskar träffade vi också. Och en jävla massa amerikanare, australiensare och en och annan norrman. Det var en riktigt jävla bra resa! De sista dagarna var det inte lika bra väder men vi överlevde ju :)

Studenten var ju bara så jävla skön! Tack till alla som var med och firade!!! (Det är nästan en månad sen men i alla fall...)

Om exakt tre veckor flyttar jag till Uppsala. Jag fattar det inte själv faktiskt... Fick massor med prylar i studentpresent och jag var på IKEA med Emil idag och handlade lite mer småskit... Och spanade soffa och matta och sådär... 3 veckor!!!

Det kommer nog lite bilder snart, jag har hittat kamerasladden! Och jag kommer nog börja blogga lite mer flitigt nu! :)

En dag kvar...

Nu är det officiellt en dag kvar i skolan, men vad fan ska man göra där nu?
Igår fixade vi lakan till flaket, två stycken. Idag blir det antagligen uteservering vid Medis med klassen och skriva ett tal till studentlunchen som är I MORGON!!! Det känns helt sjukt faktiskt att jag aldrig mer behöver komma tillbaka till den där skolan (förutom till Michans och Andreas student...). Tiden på Brännkyrka är över och jag tror faktiskt att jag kommer sakna klassen trots allt! Eller, jag vet.

Men vi kommer att ses!

I morgon gäller det!!!


Min kamerasladd är fortfarande borta :(