29 februari 2012

Så trött. Jag vaknade valv sex i morse och kunde inte somna om så jag började dagen måttligt positivt men nu har jag helg! Så det är naajs. Däckade i soffan när jag kom hem och nu är jag helt slapp i hela kroppen.

Imorgon tänkte jag åka hem till Älvsjö över helgen och mysa. På lördag ska jag barnvakta och det blir nog kul.

Nu ska jag fortsätta zlappa.


28 februari 2012

Jag har precis varit och övningskört. Fickparkering går skitbra men att parkera i ruta går inte lika smidigt så det ska jag träna lite på i helgen med pappa tänkte jag.

Nu ska jag plugga. Risken att jag somnar är ungefär 100 %.


27 februari 2012

Idag har jag varit väldigt expeditionell! Jag har övningskört, shoppat lite saker (hihi), köpt lite litteratur till den nystartade kursen och faktiskt börjat läsa den! Dessutom gick jag precis in på studenportalen för att kolla läget med VFU-placeringen (praktiken) och hade inget större hopp om att ha fått en plats redan men johoorå! Ska tillbaka till Gransäterskolan (i Bålsta) och härja i fem veckor så det ser jag faktiskt fram emot! Dock har jag hört att det är massa andra saker att göra förutom att VFU:a men det visar sig när det kommer sen.

Nu ska jag plugga hela kvällen för en gångs skull.

Lyxlirarn

Emils föräldrar tittade precis förbi och så fick vi en oxfilé! Fan vad gött det ska bli med en redig köttbit! Men inte idag!

Har plockat ihop en spellista i Spotify med Disneylåtar på svenska och engelska. Det är så roligt med Disney för man kommer ihåg alla låtar och kan sjunga med i dem!


Anastasia ♥

26 februari 2012

Titta vad jag hittade när jag letade igenom en låda efter akvarellfärger! En bild från en av de sista veckorna i gymnasiet. Någon lärare skulle ta bilder på elever och skicka till någon utländsk skola av någon anledning som jag inte kommer ihåg. Här är i alla fall Madelene, Sonja, Linda, jag och Teija!



Nu ska jag sätta mig och måla lite tror jag. Hittade några fantastiskt konstnärliga (not) akvarellmålningar som jag och Andrea gjorde för några år sedan men det går ju att måla på baksidan för har nog blocket med nya papper i Älvsjö.

Knak

Det knakar i min höft av någon anledning. Hoppas det försvinner snart för det känns obehagligt.

Var ute och powerwalkade & sprang förut! Känner mig så jävla bra som gjort det två dagar i rad nu haha. Sjukt jobbigt. Men jag ska gå ner lite i vikt och framför allt få bättre kondition och lite muskler. Helst igår men resultaten kommer senare!

Är så jävla hungrig så jag tror att jag ska börja med pancakesen snart faktiskt. Det var länge sen jag åt regelbundet (fy mig) och nu vill jag bara äta hela tiden! Det känns som ett gott tecken. Bättre det än att inte äta på en hel dag!

Fick blommor när familjen var här i söndags! Det är fint med blommor. Jag blir i alla fall lite gladare av dem!


En liten fundering...

Varför är tampongsnören turkosa/ljusblå? Av alla färger i världen.

21 februari 2012

Blev ledig idag! :D Seminariet blev inställd för läraren blev sjuuuuk!
Idag är det semmeldagen och Pancake day! Antar att pancake day är någon brittisk version av fettisdagen. Eller? Jag har i alla fall ätit en jävla massa semlor eftersom jag och Emil bakade egna förra veckan! Så jag ska keka pänkejks till middag idag istället. Och kanske en semla.

Värdelös bild men de är små och söta!

 

Jag skulle ju återkomma om olivoljan. Jag tror faktiskt att det hjälpte lite mot mitt elektriska hår men det blev ingen större skillnad. Tror jag i alla fall. Men det kan vara värt att testa några gången om man har supertorrt hår!

 

Solen skiner och det är många plusgrader ute så ska ut och jogga lite tänkte jag! (Det är ett under att jag gör det, har aldrig tränat i mitt liv förutom på idrotten i skolan och det räknas verkligen inte...)


20 februari 2012

Har för andra gången i mitt liv varit ute och sprungit helt frivilligt! Nu sitter jag i soffan med olivolja i håret och väntar på att få tvätta ur skiten. Vet inte om det fungerar men har läst någonstans att det är bra för håret och mitt hår är så torrt att jag blir galen. Jag luktar grek. Oliv. Inte najs. Återkommer med resultat lite senare


19 februari 2012

Idag har mamma, pappa och Andrea varit här och ätit kräftsoppa med mig! Det är roligt när någon kommer och hälsar på :)

Nu sitter jag framför datorn, lyssnar på musik och ritar lite. Måste ju testa mina nya pennor och stompfar ;) Det går inte så bra och jag blir mest arg för att det blir fult men jag ska inte tänka så mycket. Då kommer det automatiskt bli dåligt. Men är väl lite perfektionist.


18 februari 2012

Heeej
Jag har gjort nada, nothing, inte ett skit idag! Bara tittat på Grey's Anatomy. Är fast. Måste titta klart. Men nu har jag så ont i nacken så måste lägga mig i sängen men tror inte jag kommer somna för det droppar vatten på fösterbläcket. Det låter. Illa. Jag vill döda vattendropparna som låter irriterande. Som att någon sitter och knackar med en penna i bordet. Ååååh jag blir tokig.
På det så känner jag mig nere just nu. Nyss var jag på ganska bra humör. Det är PMS:en som spökar. Antar jag.

Imorgon kommer mamma, pappa och Andrea och hälsar på och äter lunch :) Måste diska, städa, handla och laga maten imorgon på morgonen men det tar nog inte så lång tid och när jag väl börjat så går det fort.

Bajbaj.

Minnen

Har gått igenom väldigt många bilder idag. Det är roligt att se hur man själv och folk har förändrats! Jag fortsatte nostalgitrippen genom att gå in på Teijas blogg och läsa gamla inlägg från gymnasietiden! Vi hade jävligt roligt, saknar det. Vi ses inte så ofta nu eftersom jag bor här i Uppsala men vi får väl se till och bättra oss :)

Jag, Teija & Reyhan i tvåan på gymnasiet, 2009

STUDENTEN!!!  4 juni 2010

Jag & Michan höst 2008(?)

Tågluff med Abrash (scouterna) 2009

Danni, Emil & jag i Ullared 2010 med Ola-Conny!


12 februari 2012

Hallo!
Idag är det ångestsöndag utan ångest! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Hörde en fågel innan jag gick upp och solen lyste igenom draperiet så det kändes som vår! En bra sätt att starta dagen på tycker jag. Jag gjorde fruktsallad till frukost också så det känns fräääääscht.

Det blev inget Ikea, orkar inte ta mig dit utan cykel. Och jag har ingen lust att cykla i snön heller... Får hitta på något annat istället. Går väl kanske på en promenad sen men nu ska jag leta upp bilder som jag kan framkalla och sätta in i min stora ram som jag köpte för ett år sen typ...  Hoppas jag hittar lite bra bilder då!


Jag kommer aldrig tappa tron...

Nu har jag fått ont i ryggen. Jag sitter på en köksstol eftersom jag inte fixat någon annan vettig stol att sitta på men någon gång ska jag väl komma till (rygg)skott!

Nu har jag suttit framför datorn nästan hela dagen och börjar bli lite trött så nu är det nog dags att lägga mig i sängen och läsa en stund eftersom jag faktiskt kan koppla av nu. Vet inte riktigt vad jag ska läsa däremot eftersom jag lämnat Arn i Älvsjö. Hittar säkert något i mitt gigantiska bibliotek. Annars funkar ju alltid Harry Potter ;)

Imorgon ska jag kanske åka till Ikea :D

En rubrik

Jag har nu till slut köpt Spotify unlimited! Det är så in i helvete skönt att slippa reklamen och kunna lyssna på samma låt mer än fem gånger! Så sitter framför datorn och lyssnar på musik och ritar! :) Det är lite mysigt att göra sånt i sin ensamhet. En öl har slunkit ner också och jag tror faktiskt att det blir en till. Inbillar mig att jag kanske inte bryr mig så mycket om hur det blir på pappret om jag är lite påverkad hahaha!

Jag hittade en sida där de säljer en massa saker som har med kontor och utbudet av konstnärsmaterial är väldigt bra jämfört med andra hemsidor jag tittat på. Jag köpte två stompfar (som man använder till att skugga med) och en uppsättning pennor (Koh-i-noor, det ska ju vara tjeckiskt och kvalitet! ;) ) för endast 60 spänn! Man kunde fixa ett studentkonto och få 20% rabatt så jag var nöjd. Dock var frakten 40 spänn men vafan!

Stompfar. Konstiga grejer men tydligen är de bra.

Sitter och klickar runt på en massa bloggar (igen) och blir så sjukt inspirerad av Kan Dees blogg och teckningar. Tänk om man var så grym...

Nu ska jag återgå till ritandet!

PM klart!

Nu har jag skrivit klart PM:et, det blev säkert skitdåligt men jag orkar inte bry mig längre. Har gjort så gott jag kunnat just nu i alla fall.

Har så fruktansvärt ont i huvudet så nu ska jag värma på min lilla vetepåse och lässa mig ner en stund i förhoppning om att spänningarna i nacken släpper.

10 februari 2012

Ny dag nya tag! Och det är fredag!
Jag har tappat tidsuppfattningen känner jag. Både igår och idag blir jag alldeles chockad när jag tittar på klockan. Det kan bero på att jag inte gör något... Men idag (så fort som möjligt) ska jag bli klar med PM:et så att jag kan lämna in det och så kan jag göra något annat sen!

Det har varit typ 15 minusgrader inatt så träden utanför fönstret är fortfarande frostiga och fina :)

Flyt!

Ja! Nu har jag diskat och jag gjorde egen pizza till lunch/middag vid fyratiden.
Nu har jag äntligen fått flyt på PM-skrivandet. Just nu skriver jag ett påhittat åtgärdsprogram. Hoppas jag aldrig kommer behöva göra det när jag börjar jobba (inte speciellt troligt att jag slipper...). Imorgon natt ska det lämnas in och jag kan nog bli klar imorgon förmiddag om jag jobbar på. Hade egentligen tänkt bli klar idag men jag kommer nog inte orka det. Har ju knappt gjort något under dagen så jag får skylla mig själv!

Just nu känner jag mig så sjukt inspirerad att göra allt annat än att hålla på med skolarbete. Jag vill sätta mig ner och lyssna på bra musik och rita. Det enda jag gjort idag är att klicka mig runt på en massa bloggar och jag vill också vara grym på något! I helgen är jag helt ledig. Då jävlar!

Ge mig vår snart!

Hungersnöd

Min mage protesterar! den vill ha mat. Helst igår. Men jag har ingen lust att laga mat eftersom jag måste diska! Så jävla lat! Men nu har jag kommit längre på Pm:et iaf. Thank you lord. Så tråkigt.

Gud vad gott det skulle vara med lite pizza ♥


9 februari 2012

Hej!
Shit, klockan är redan 12! Jag har inte gjort speciellt mycket hittils idag mer än att dammsuga. Och raka benen. Jag fick en liten bonus i rakningen när jag skar av en hudbit på fotknölen. Jag slant på något sätt. Sjukt äckligt och det svider fortfarande.

Resten av dagen ska jag skriva på mitt älskade PM. Kanske äta något... Jag har fortfarande inte diskat. Vill inte!

Pausunderhållning

Sitter och tittar på Sveriges Mästerkock men i pauserna underhåller jag mig själv med att titta på Super Bowlreklam! Lite roligare än de flesta andra...



8 februari 2012

Då var det onsdag och jag har fortfarande inte diskat. Jag tänker nog inte göra det idag heller för jag måste komma igång ordentligt med mitt älskade lilla PM (som egentligen inte är ett PM men ändå!).

Jag har varit i skolan och haft seminarium som skulle vara någon form av examination men ingen av de examinationerna vi haft hittils har varit speciellt seriösa och det var inte den idag heller! Har lånat en bok av Emma som jag inte hunnit läsa helt och var hos henne och fikade en liten stund. Allt för att skjuta upp jobbet till senare... Men nu ska jag faktiskt sätta igång för jag har lite jag kan skriva så det ska nog gå bra! Kommer säkert bloggish mer eftersom jag sitter vid datorn hehehe...


7 februari 2012

Hej!
Det är redan snart slut på tisdag! Dagarna går så sjukt fort och vad gör jag med dem egentligen? Ingenting. Idag har jag i och för sig varit ute och övningskört i 80 minuter! Satsar på körkort innan påsk och jag skulle egentligen kunna ta det lite tidigare men jag vet att jag kommer bli stressad om jag bokar in två lektioner i veckan i fem veckor. Det räcker med en i veckan och så kan jag ju faktiskt boka in extra när jag känner mig taggad. Det här med riskettan och halkbanan ska jag ju också fixa! Tror körskolan hade riskettan den 16 februari så jag ska nog se till att gå den då!

Nu sitter jag i min lilla soffa och pluggar lite. Borde egentligen plugga mycket men spänningshuvudvärken är på ingång. Får det ofta på kvällarna och jag tror att det beror på att soffan är knasig eller att det är för lite mörkt här så att jag måste anstränga ögonen, och det blir alltid värre när jag har linserna. Men jag har ingen lust att ha värsta ljusrören heller. Det kan ju också bero på att jag håller på att törsta ihjäl så nu ska jag dricka vatten och titta på Äntligen Hemma! :D

Imorgon är sista lektionen för den här kursen, på fredag ska Pm:et in! Tjoho!!!


2 februari 2012