Nuså

Grym webcamkvalitet!


Förfestar i min ensamhet...

Hej bloggeeeeen!
Jag sitter här framför datorn och dricker öl. Eftersom Hanna svek fest ikväll ska jag själv till Matilda så jag förar själv också. Har inte ens börjat göra mig i ordning. Efter nästa öl så!
Kommer inte känns någon annan än Matilda på festen ikväll men det kan ju bli roligt ändå!

Har sorterat en massa bilder under eftermiddagen och skickat efter framkallade! Det är så roligt att hålla på med gamla bilder för det är så många minnen som kommer tillbaka :) Från högstadiet (länge sen nu) och fråg tågluffen med Abrash.

I Prag!

Bästa bilden från Fias land i somras!

Jag och Filippa på Annorlundadagen i nian. Snart sex år sedan.

J3! Snart två år sen studenten! Haha vi hade ändå rätt kul, när man tänker tillbaka... Då var det inte alltid lika roligt haha!

Nä nu måste jag göra något åt mitt utseende.

21 april 2012

Tjo bloggish!
Har ju inte bloggat så duktig senaste tiden men det får man väl finna sig i.

Igår kväll var jag och tittade på Kruthornen och Letta Gardets show, alltså V-dala nations orkester och balett där Emil spelar sax :) Jag blev lite sugen på att börja spela flöjt igen (nu tänker du säkert - fan vad töntigt. Men det är roligt när man är duktig) så om det håller i sig kanske jag önskar mig en i födelsedagspresent eller något!

Ikväll ska jag hem till Matilda i klassen och festa litee! Eller mycket?

Håller på och städar tre veckors stök. Har aldrig haft det såhär stökigt förut. Man vantrivs ju men det är så jobbigt att göra något åt saken. Men nu har jag tagit mig i kragen i alla fall.

Tittar på mitt tillfälliga körkort några gånger om dagen bara för att påminna mig själv om att jag faktiskt klarat det! Så jävla skönt! 

18 april 2012 - KÖRKORT

Jaaa nu är körkortet fixat! Så jävla skönt! Tog första lektionen på körskola 3 oktober förra året så det har gått rätt fort, vilket är sjukt skönt. Slippa hålla på i åratal. Är ju inte någon mästervilförare än men kommer garanterat att bli ;)
Har köpt glass och choklad och firar i min ensamhet för Emil repar med orkestern ikväll. Men det är så jävla stökigt här och orkar inte städa så det gör inget idag :)


17 april 2012

Har lite annat i hjärnan just nu än att blogga. Typ planera lektioner och börja skriva på mina egna uppgifter. Men det är roligt att vara på Vfu! Har fått en jätterolig sexa som jag kör lag och rätt med :) de verkar tycka det är roligt och mina juridik kunskaper kommer fram mer och mer.

Klockan är 6.15 och jag ska cykla nu! Höpp!


8 april 2012

Tjo!
Har inte bloggat. Dåligt.

Jag har bara tagit det lugnt under helgen och ätit massor med mat och godis. När påskägget är slut blir det nya tag, igen.
Imorgon åker jag hem till Uppsala igen för på tisdag börjar praktiken! Det ska bli roooligt men lite jobbigt också. Men jag står ut!

Skriver igen när jag har något att skriva om....

4 april 2012

Har haft väldigt mycket i huvudet den senaste veckan. Idag hade jag nämligen teoriprovet och jag klarade det! :D Faan vad skönt! Snart kommer jag ha körkort alltså! Wooohoo! Firar det med att åka ut och övningsköra med trafikskolan. I förrgår körde jag med pappa från Stockholm till Uppsala och det gick väldigt bra så det känns skönt att det snart är över :)

Ikväll ska jag på middag hemma hos Emils familj och imorgon fyller pappa år! Nästa vecka börjar praktiken och jag borde gå till både vårdcentral och optiker men det kommer jag inte hinna den här månaden... Tror jag. Kan kanske få lite dagar hemma med plugg. Det är inte bara lektioner som ska hållas den här gången, det är fyra (?) uppgifter som ska göras samtidigt så skjut mig.