På väg!

Nu är jag, Danni och Jesper halvvägs till Ullared! Tyvärr kommer vi inte vara framme förrän om tre timmar men men...


Nervös...

Okej. Imorgon åker vi till Ullared. Ska bli gött att sitta i en bil i sex timmar med Danni och Jesper och trycka i mig ostbågar och köra. Lördagen kommer nog bli en av de mer traumatiska dagar i livet. Tv-inspelningen. Det värsta är att jag kommer se mig själv på Tv. Jag hatar att höra min egen röst. Det är verkligen hemskt... Fy fan hur ska jag klara av det här?! Man kan ju hoppas att de i sist stund kommer tycka att vi är för tråkiga och klippa bort oss från programmet. Tyvärr är inte det speciellt troligt med tanke på planeringen. Jag dör.


30 augusti 2012

Då var man tillbaka i Älvsjö igen då!

Dagens planer:
Fixa naglarna.

Sjukt storslaget, jag vet. Men mitt sommarlov är inte slut än så jag ska dra ut det allra sista ur de här dagarna.


29 augusti 2012

Idag har jag och Emil bara slappat. Jävligt skönt. Vi sov två timmar nu på eftermiddagen också så jag blev sjukt seg men nu tror jag att jag börjar piggna till lite. Måste ut och springa. Får lite låtar konditionen gå förlorad! Känner mig jävligt otaggad på det men jag måste hämta min cykel vid stationen så jag springer dit och cyklar hem helt enkelt! Det är ungefär 2 km så det blir lagom.
 
Imorgon ska de stänga av vatten och avlopp här mellan 10 och 16. Skitbra för de som jobbar men nu gör ju jag inte det. Så det blir nog åka tillbaka till Stockholm imorgon förmiddag faktiskt. Tydligen så har några rötter från ett stort träd skadat rören så de har grävt upp ett gigantiskt hål här nedanför.
 
Ut å springa var det ja...

Hemma i Uppis

Nu är jag hemma i Uppsala igen och håller på och packar upp. Det är ännu tråkigare än att packa ner... Bläää! Men nu har jag nästan bara smink och sånt kvar (= en full Åhlénspåse). Ska rensa ut badrumsskåpet nu när det är lite mindre grejer i det. Men nu ska jag slappa lite i soffan en stund!


28 augusti 2012

När jag vaknade idag tittade jag ut genom fönstret och såg frost på grannens tak. Termometern visade 3 grader. Eftersom värmen är avstängd på somrarna var det skitkallt på golvet. En fin höstmorgon i slutet av augusti. Woo fucking hoo vilket fantastiskt  väder det varit den här sommaren. Men egentligen så är det väl okej, vi bor ju i Sverige och lite kallt kan det väl få vara för en gångs skull...
 
Idag bär det av till Uppsala. Fram tills dess tänkte jag fortsätta göra ingenting.

Måste packa...

Ååh jag måste packa. Kläder, saker, smink och skit. Fan vad trååkigt! Kan någon bara göra det åt mig?


Tv-inspelning i Ullared

Jag har ju nämnt att den här Ullaredsresan kommer bli lite mer speciell än de två tidigare. Det är nämligen så att Strix ska spela in nya avsnitt till serien Ullared som har gått på Kanal 5 tidigare, och jag och några från gamla laget Abrash ska vara med!
 
Danni ringde mig i juni och började samtalet med 
- Petra, jag tror jag har gjort något dumt...
Det visade sig vara ännu dummare än jag trodde. Hon hade sett på Facebook att de sökte folk som ville vara med i serien. Hon skickade ett mail och berättade att vi var ett gäng scouter som "har som traditition" att åka ner till Ullared och storshoppa varje år. Fem minuter efter hade de hört av sig. De verkar vara sjukt intresserade av oss (så roliga som vi är hehe) och vi har alla pratat med en tjej från produktionen och berättat lite om vilka vi är och så!
 
Vad jag förstår så kommer programmet att sändas i vår, så det är bara att hålla ut!
 
Jävligt nervös. Vi kommer ju framställas som de största idioterna på jordklotet, vad kan bli bättre än scouter som åker till Ullared? Inte mycket.
Lite sjukt, men en väldigt rolig grej!
 

 

27 augusti 2012

Idag ska jag och pappa åka till Södertälje och hälsa på farmor! En lång resa på 20 minuter. Men det ska bli roligt, det kanske dröjer länge innan jag träffar farmor sen för imorgon ska jag och pappa transportera alla mina saker hem till Uppsala! Det ska bli skönt att komma hem faktiskt. Skolan börjar på måndag och jag ser faktiskt fram emot det!
Jag åker tillbaka till Stockholm på torsdag igen (tror jag) eftersom det bär av till Ullared på fredag! Herregud vad jag ska åka fram och tillbaka den här veckan... Stackars miljön.
 
Hörs lite senare!

Måla med tandborste?

Ja, att måla med tandborsten är ju kanske inte jättevanligt. Men det gjorde den här kisen och det blev riktigt fint!
 

Nuså

Nu har jag äntligen fått till designen! Det går att kommentera och den där jävla "Om"-skiten lyckades jag till slut få bort. Nu ska jag bara hitta lite bilder att lägga upp och kanske fixa en lite roligare header. Jag har ju inget annat för mig idag så kanske kommer upp något lite senare! :)
 
 

26 augusti 2012

Hallo!
Jag ligger kvar i sängen men ska snart gå upp och äta frukost.
Idag ska jag fixa till den här jävla bloggdesignen och så får jag se om jag tar mig ut och springer. Är faktiskt imponerad av mig själv varje dag som jag sprungit den här veckan! Över 2 km varje gång och jag återhämtar mig sjukt fort. Dock sträckte jag en muskel i röven här om dagen men det har nog gått över nu.

Hörs lite senare!


24 augusti 2012

Idag skiner solen! Woho!
Jag började dagen med att springa i Älvsjöskogen med Fia. När vi körde intervaller i en backe lyckades jag sträcka röven. Jävligt ont gjorde det. Det är skitjobbigt att sätta sig ner men det har redan blivit lite bättre så det går forhöppningsvis över snart.
 
Tidigare idag skrev Danni till mig att det inte går att kommentera på bloggen. Konstigt, tänkte jag. Och jävligt konstigt är det. Jag har lyckats med något. Så jag får väl göra om designen... Igen. Eftersom jag inte har någon aning om vad felet är. Woopiwoopi. Men inte idag! För ikväll ska jag hem till Danni och Jesper och äta tacos och planera Ullared!
 
Igår var jag med några vänner och tittade på inspelningen av ett program med Fråga Olle. Temat var analsex och förverkligande av sexfantasier. Jävligt roligt var det, jag hade ont i kinderna efter att ha skrattat, haha.
Efter Olle åkte jag hem och bytte kläder, sen gick jag på en liten promenad med Emma, Ida och Fia och snackade skit :)

23 augusti 2012

Idag har jag inte gjort någonting speciellt egentligen. Men jag började dagen men powewalk/springtur! Igår sprang jag 2 km och idag 2,6 km och jag skulle ändå kunnat fortsätta lite till! Jag har aldrig haft så här bra kondition i hela mitt liv.
 
Lite senare ska jag åka med några vänner och titta på inspelningen av Fråga Olle! Det kommer säkert bli roligt.
 
Imorgon ska jag hem till Danni och Jesper för att planera inför Ullaredsresan! Det kommer nog bli den sjukaste grejen jag gjort på länge... Jag berättar om det i ett separat inlägg lite senare...
 
Nu ska jag leta upp lite litteratur inför hösten, jag ska se om de finns på biblioteken här i närheten. I Uppsala är de säkert redan utlånade och det känns inte som att någon annan är så intresserade av dem här i Stockholm just nu. Hoppas på det bästa, slipper gärna köpa kursböcker.

22 augusti 2012

Hallelåja!
Sovit gott?

Dagens planer ser ut ungefär såhär:
Cykla till Västberga och se om Rusta har kvar har garnet jag stickar en halsduk av, om de inte har det har jag problem för så måste jag bestämma mig för en annan färg att bryta av med...
Jag skulle behöva ta mig ut och springa också så jag håller kvar lite av den kondition jag skaffade på jobbet.

Sen ska jag nog pilla lite mer på designen och fortsätta på halsduken :)

Hörs sen!


Designen

Nu har jag krigat hela dagen men designskiten. Men det blev bättre! Nu ska jag bara fixa lite till... Suck...

21 augusti 2012

Hejhej hallå!
Väderstatus: inomhus. 15 grader och regn i luften. Väldigt ovanligt för den här sommaren... Not.
 
Idag tänkte jag försöka fixa med designen eftersom den är fruktansvärd. Hoppas det blir något vettigt av den...
 
Håller på och synkroniserar telefonen till datorn. Det kanske är klart om 100 år...
 
Nu har vänsterklickknappen på musen på datorn dött också. Lite småirriterande sådär!

20 augusti 2012

God morgon! Eller förmiddag. Jag har förhoppningsvis lyckats skjuta fram min dygnsrytm lite, idag vaknade jag vid åtta och inte halv sex och halv sju som under helgen. Under tiden jag har jobbat har jag gått upp 20 över fem varje morgon och somnat vid 21-22 på kvällarna. No lifer... Men nu kanske det kan bli normalt igen!

Just nu syr jag små påsar att ha torkad lavendel i. Jag ska hänga in dem i garderoberna hemma för de har en konstig "ny" doft fortfarande som fastnar i kläderna som jag inte diggar till tusen direkt. Jag har lagt in några tvålar men set hjälper inte så mycket så hoppas det. Här blir bättre :)

Undrar vilket årtionde symaskinen är ifrån? Inte så svårt att gissa kanske med tanke på färgkombinationerna orange och brun...


Dahlia

Här har vi en dahlia från Rosas trädgård :)


Tröttmössa

Jag försökte lägga in en bild i förra inlägget men det funkade inte... Måste säga att blogg.ses app är rätt värdelös...

Jag har sovit en stund på soffan och känner mig som en klubbad säl. Nu tittar solen fram så nu ska jag sitta på altanen och ta ett glas vin tror jag :)

 


19 augusti 2012

Nu är vi hemma från en trevlig helg i Västerås :) Rosa, pappas syster, har en jättefin trädgård som jag vill ha sen när jag flyttar till en villa i framtiden... Massor med blommor och grönsaker, en damm och en liten sandstrand men utan hav :)

Jag såg på Facebook att en kompis från scouterna har gift sig! Det är så roligt när det kommer upp sådana bilder och jag blev väldigt överraskad trots att han har ett barn som är ett år. Jag kommer ihåg att han var med ute på Mickes land 2009 när jag och Emil tog tag i oss själva (varandra?) och det var nog sist jag träffade honom. Grattis i alla fall! :D

 


Två apelsiner

I juni åt jag apelsin. Jag satte en kärna i en kruka i förhoppning om att något skulle komma upp. I mitten av juli hade jag gett upp hoppet men då ser jag att det grott! Det har kommit två apelsiner ur min kärna! Jävligt konstigt...
Nu har de växt lite och snart måste jag plantera om dem i varsin kruka men det känns farligt, rötterna kan gå sönder och det vill jag ju inte...


18 augusti 2012

Hej bloggen!
Ni var det sådär länge sedan jag skrev här igen men jag har inte känt att det funnits någon att skriva om...

Vad har hänt då? Jag har jobbat som brevbärare på Posten i sex veckor. Det är fjärde året i rad och det är ett helt okej sommarjobb. Ganska enformigt och fysiskt jobbigt i början. Första veckan fick jag ett distrikt i Årsta som jag inte hade någon aning om var det låg eller hur det såg ut. Bara springportar... Första dagen jobbade jag 13 timmar och resten av veckan såg ungefär likadan ut. Jag hade helt störd träningsvärk i ben och fötter. Som tur var gick det över (och ersattes av ont i knäna).
Igår var min sista dag och nu har jag ledigt i två veckor innan skolan börjar!

Idag ska jag åka med familjen till Västerås och hälsa på pappas syster. Resten av tiden är inte direkt planerad än men en Tv-debut ska jag kunna klämma in där någonstans ;)

Jag fyllde år i måndags och jag fick en ny telefon som fungerar och som det faktiskt går att surfa på ;) så nu hoppas jag att jag kanske försöker uppdatera bloggen lite oftare, med bilder dessutom! :)