Tisdag!

Jag känner att det kommer ta ett tag innan jag kommer igång med att skriva här igen men det gör inte så mycket för min del...
Idag har jag bara varit på information om nästa termin i skolan. 10 veckors VFU vilket betyder att jag kommer åka fram och tillbaka till Bålsta i 10 veckor. Fan vad soft. Jag längtar redan efter de mysiga bussresorna. Not.

Nu ska jag plugga lite så jag klarar nästa tenta också! :) Nu är det nya tidens historia som gäller. En jävla massa revolutioner kan man sammanfatta det med!


När man väl försöker...

När jag väl går in på Nordeas hemsida och ska betala räkningar så är det såklart en teknisk störning så det går inte att logga in. Det är inte första gånge det här händer. Aja. Nu har jag anmält lägenhetsnummer till Skatteverket och skickat autogiromedgivande till försäkringsbolaget. Det känns vuxet. Jag tänkte fortsätta på vuxenheten och storstäda lägenheten idag då. Jag sla börja med att diska! Tjolahopp vad KUL!

Inspirerad...

Jahaa jag hade en blogg ja! Jag har inte bloggat eftersom jag inte haft lust. Nu måste jag däremot meddela att jag känner mig otroligt inspirerad! Våren har kommit trots att det blåser isvindar ute och tentorna duggar tätt. Jag hade omtenta idag som jag förhoppningsvis klarar finfint. I April har jag två tentor varav en omtenta (jag veeet men jag har varit jävligt otaggad de senaste två månaderna).

Jag känner att jag är väldigt påverkad av årstiderna. Varje vinter efter nyår blir jag så skjut otaggad att jag skulle kunna ge upp. Sen i mitten av Mars, början av April taggar jag till. Det är precis det som har hänt nu! Jag har ambitioner om att börja teckna bra. Det har jag nog alltid velat göra. För flera år sedan fick jag ett teckningsblock, pennor och en bok om baskunskaper för att teckna ansikten. Nu tror jag faktiskt att jag ska börja. Öva. Öva, öva, öva. För jag har ju inga skillz direkt. Men övning ger färdighet brukar det heta.

Jag ligger i soffan i min alldeles egna lägenhet i Uppsala. Solen skiner och det är lite dammigt men imorgon ska jag storstäda hela lägenheten. Ljuset är lite "klockan tio på kvällen i Juli"-aktigt. Det känns skönt. Mindre skönt är att mina ben håller på att domna bort men vaskajagöra?!

Jag kan glatt meddela att jag ska försöka att uppdatera min blogg flitigt från och med nu!

Jävligt sköna tjejer detdär alltsssååå