25 juni 2012

Goood eftermiddag!
Idag har det regnat utav bara helvete, skönt att jag åker bort till Turkiet imorgon och får lite sommar. Jävligt brun ska jag bli.
Idag har jag varit i Skärholmen och växlat pengar och lämnat tillbaka tälten från midsommar i scoutlokalen. De håller på och bygger om och det kommer bli jättefint :) Jag saknar att vara scout, på riktigt. Inte bara träffa vännerna utan elda, surra och gå på hajk. Om tre år kan jag börja igen när jag pluggat klart och flyttat tillbaka till Stockholm.
 
I augusti åker vi till Ullared igen! Tredje året i rad!
 
 
 

24 juni 2012

Hej!
På midsommar var jag ute på Emmas landställe i Bro med en massa gamla kompisar! Vissa har jag inte träffat på säkert fem år. Det var en grym midsommar :)
 
På tisdag åker jag och Emil till Turkiet en vecka innan vi börjar jobba! Vi lyckades till slut hitta en sista minutenresa för ett helt okej pris, lite dyrare än jag hoppats på men hotellet verkar väldigt fräscht och det ligger inne i staden men precis vid stranden så det kommer bli gryymt!
 
 

16 juni 2012

Igår fyllde min storasyster år. Det firades med överraskningstripp ut till Grinda med hennes kompisar. Vi åt, spelade kubb och snackade skit. På kvällen tittade vi på matchen. Huvudvärken jag hade innan blev ju inte bättre av att Sverige är sämst på fotboll. Det gick ju så bra...

Idag regnar det och jag har bakat bullar med mamma :)

Jag har äntligen fått bekräftelse om jobb, så det blir sex veckor på Posten i sommar också. Fett me cash!

Resten av dagen tänkte jag spendera med att surfa runt på bloggar. Inspirationssökande.

1 juni 2012

Det regnar och är 8 grader ute. Fett skööönt! Eller inte.
Jag känner mig sjukt otaggad så måste rycka upp mig lite. Ikväll ska jag ut är det tänkt... Får se hur det blir med den saken lite senare.

Nä jag har inget att skriva. Hej.