En god slatt förslänger livet.

Nu är det inte så att det är många slattar som är goda. Oftast är de lite pissjumna och smakar piss. Piss piss piss!
Jag känner mig jävligt piss-uttråkad just nu! Det har jag varit i ungefär... 4 timmar! Om 20 hela minuter går bussen till Älvsjö station. Där ska jag vänta på bussen i ytterligare 10 minuter för att sedan komma hem till Björn. en jävligt komplicerad förklaring till att jag ska till Björnen sen. Förresten har den människan många smeknamn.

  • Dansken
  • Den glade Dansken
  • Björnen
Det är sjukt hur många smeknamn han har! Jag dör nästan! Jag har knappast så många!

  • Petting
  • Pett
  • Petrus
Lika många! Shiiit alltså!

Ni märker ju intelligensnivån på det här inlägget. Precis så roligt har jag. Haha. Hoho. Hihi. Höhö. Hehe.

Snopp.

"Snopp överallt!"

Jag har just läst Filippas blogg. Jag tänker citera inlägget som var så underbart, så bra, så klockrent! Resten får ni läsa själva!

"killar har ju en tendens till att stoppa ner handen och rätta till sina "juveler" lite hela tiden.
är det nåågon som ser att dom går och tvättar händerna direkt efter?

slutsats:
det är snopp överallt."


Det är fan snopp överallt.

Festmetoden

Den här låten är ultimata förfestslåten!

Doktor Kosmos är grymma på att göra lite ironiska låtar och deras musik är en aaaaning vänstervriden... Politiskt alltså! :D

Festmetoden - Doktor Kosmos

 

 


De nya seniorerna...

Nu är det typ två månader sedan (om inte mer) som de nya seniorerna blev invigda. Jag sitter nu här i min ensamhet och undrar vad för sorts lag Pisket kommer att bli.
Mest funderar jag på vad vi kommer att göra dem till... En vecka i Idre gör nog susen...
Jag bara tänker på hur jävla översexuella vi är i de äldre lagen... I alla fall vi och uppåt, hahaha!

"Hela Abrash är översexuellt, översexuellt, översexuellt!" - Någon som kommer ihåg?

I och för sig så är det inte många som har... Sexat av sig... Inom laget just. Men utåt sett så blir det lite fler. Och  ska inte ens nämna scouter i andra kårer...
Vi är lite pinsamma och Älvsjö är en jävla incestkår, jag vet. Alla vet. Fast det är ju inte riktigt så egentligen. Om man tänker efter riktigt noga så... Är vi ena kåta jävlar allihopa! Okej nästan.

Jag undrar om Pisket också kommer att bli lika jävla kåta som alla andra.

Borde kanske skriva

Borde kanske skriva ett lite mer "innehållsrikt" inlägg. Problemet är att jag inte har så mycket att skriva om...

Egentligen borde jag plugga lite grann men jag har verkligen ingen lust. Jag har lov.

Näe nu är det fan dags att platta håret lite till också kanske dricka lite jucie och ta en Ipren. Värsta huvudvärken jao (som man säger i Brännkyrka).


Onsdag

Dagens planer

  • Träffa Emma!
  • Träffa Björn!

Vet inte vad vi hittar på men det ger sig.

Jag är sup-sugen!

Shoppingresultat!

Jag köpte ett par stövlar, ett svart linne och två nagellack. Jag är sämst, jag vet. Det är ju inte direkt så att jag bara har svarta kläder i min garderob! Nej nej absolut inte. Lite vitt och enstaka blåa kläder också. Ja ja, en annan dag ska jag köpa lite mer färgglatt (= blåa, röda eller vita kläder).
Jag är inte så himla färgglad när det gäller kläder. Jag tycker inte om lila, orange och gult (i klädväg) och jag passar inte speciellt bra i rosa. Eller nu vet jag inte egentligen hur det är med det där. Kanske köper en klänning/top från Bik Bok som jag hittade men inte orkade prova idag....

Jävlar vad långt det blev! Bilder på mina inköp kommer i morgon för just nu orkar jag inte! Höpp!

En tisdag som alla andra?

Knappast, jag har lov och jag tänker spendera dagen i stan, shoppandes. Det kommer sluta med att jag kommer hem med ett nagellack och en T-shirt... Förhoppningsvis inte bara det, men det blir lätt så för jag blir så jävla snål när jag står där och funderar... Stupid.

Nu har jag duschat och klippt min lugg! Den blev för kort! Fan!

Måndag afton!

Fy fan vad skönt det kan vara att bara sitta i soffan och dega och titta på "Sveriges fulaste hem". Älskar Simon & Tomas, de är så jävla sköna! Fast Simon älskar orange och jag hatar orange.

Morgondagens planer är att åka in till stan och shoppa lite. Skor (stövlar), en schysst klänning eller top (minst en) och antagligen lite annat skit, hihi! Och ska försöka hitta den där mysiga tröjan... Hihi!
Onsdag har jag inte planerat så mycket mer än att träffa Björn på kvällen.
Torsdag drar jag till Åland... Jävligt pepp på det, not...

Japp, besöksrekord idag, 35 unika besökare hittils! Snart Sveriges största blogg alltså! Hahaha! 

Chokladpudding!

Andrea hittade chokladpudding. Jag gick till OK och köpte mjölk för att vi skulle kunna vräka i oss. Det såg ut som att Wilma hade bajs runt munnen, sötis!

Björn är inte den enda som har en psykstörd katt. Tessans kisse Sala är också rätt knäpp. Gosa 'til death do us apart. Nu förstör hon mattan med klorna. Pucko.
Nu är det Cola-dags! Oh yeeeah!


Shoppningsugen...

Finns det någon god människa där ute som vill shoppa med mig i morgon...?

:D

Arméns musikkår?

Jag har aldrig velat göra lumpen. Jag är inte speciellt fysiskt aktiv när det gäller sånt. Men det jag ett tag varit intresserad av är att vara med i Arméns musikkår, eftersom det enda jag är bra på och skulle kunna bidra med är att spela tvärflöjt. Japp, jag har spelat flöjt i 10 år men gick ur Kulturskolan den här terminen för jag tröttnade (på läraren).
Nu kom jag just hem från min lilla promenad och vad hittar jag i brevlådan? Jo, en inbjudan att ansöka till just försvarsmusiken!
En utbilning i allt som har med musik att göra, orkester och enseblespel och en massa annat och ... "Till detta kommer militär grunutbildning med vapentjänst och dagar i fält". Japp, det låter flashigt, men som sagt, den delen är ingenting för mig... Så därför funderar jag på att strunta i det. Utbildningen börjar 1 november 2010. Sista ansökningsdag är 30 november i år... Åååh jag vet inte! Jag vill ju plugga också! Men det vore ju så jävla ballt!



Ut i gråvädret...

Är så jävla pepp på att fixa med julmarknadslapparna så det finns inte! Vädret är optimalt, 10 grader och risk för regn. Love it!

Det blev inga pannkakor. Men det blev lax och det är ju nästan lika bra!


Besöksrekord på bloggen idag! 26 unika besökare hittils! Haha!

Förälskelse

Jag har gått och blivit kär i en tröja. I lördags satt jag helt lugnt och intet ont anande och läste ELLE framför brasan (mysigt, jag vet). Då ser jag den! På en modell liggandes i en snödriva. En vit kofta med möster och knappar - I.love.it.
Tyvärr kostar den 1 295 kr från Jumperfabriken.  Jag tänker göra allt jag kan för att hitta en liknande.
Förresten är "jumper" ett ord min farmor använder flitigt.



Hungern säger hej...

Jag vill ha pannkakor NU!


Loov

Det känns inte som lov. Jag var på landet lördag till igår och sen åkte jag till Björn för att sedan åka till ett segt Abrashmöte. Grabbarna pratade om datorer, grafikkort, bilar (bla Dogges Volvo och Filips pappas Porsche & BMW). Detta medförde grym uttråkning från min sida. Jag åkte hem efter en timme.

Vad ska jag göra idag då? Jo det ska jag tala om.
Efter lunch någon gång ska jag sätta upp julmarknadslappar i portarna i Långbroparken. Senare i eftermiddag ska jag hämta Wilma och vara barnvakt tills Tessan & Viktor kommer hem från Barcelona :)

Jag vill ha ny musik (att lyssna sönder)!

God morgon förresten...

Det blir landet idag efter lunch istället för igår. Gjorde ingenting igår kväll ändå men men. Idag mår jag bättre i alla fall.
Det var nog inte svininfluensan ;)

Jag har börjat drömma så konstiga drömmar. De jag kommer ihåg handlar om att jag + alla jag känner ska fly ifrån något. I natt var det Voldemort och någon annan konstig sak... Möjligtvis från Naruto. (Som det var otroligt länge sen jag tittade på)...

Om några veckor åker jag till Prag med mamma! Det bestämdes igår så hoppas att det blir av! Bo hos mormor och shoppa hela dagarna! Moahahaha! Det blir andra gången i år men det är bara bra.



Remedy

När det var dags att komma på dagens låt hade jag glömt vad låten hette. Det var det första jag kom att tänka på i morse!

Remedy - Little Boots


Bilder på Fejjan.

Det finns så sjukt många HEMSKA BILDER på mig på Facebook.

Mörker!

Det är mörkt ute! Det ska inte vara såhär! Det ska vara ljust, sol, 25 grader varmt och Juli! Jag har tröttnat på hösten nu. Dags för sommar. Men först Idre vecka 2 med scouterna! Det blir nice som fan!

Jag har tråkigt. Björn svarar inte sms och snart bär det av till landet. Jag vill ha pizza och Cola. Jag vill göra annat också men är fortfarande för snorig. Bäjs!

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta TV, för det har jag ju inte gjort på hela dagen! Not!

Skolkatalogen har kommit!

Haha, jag ser mobbad ut på båda bilderna. Men ganska klockrent med tanke på vår... mångkulturella klass och skola. Det blev rätt bra ändå, om man tittar snabbt, haha!

Vilken idiot kom på idén att skriva "Brännkyrkagymnasiets IF" över denna bild?!
Dessutom ser jag helt retarded ut på den här bilden. Fast Daniel är nog inte heller helt nöjd, haha!


Förkyld

I förrgår var jag i Teijas nya lägenhet för första gången. Den var jättefin, nybyggd och allt!
Efter det åkte jag till Björn och vi låg och snorade tillsammans i hans säng. Sen tryckte vi i oss pizza. Det är inte ens en månad sen vi började snacka. Tiden går fort när man har roligt!

Igår var en riktigt seg dag. Det enda aktiva jag gjorde var att åka ner till Bygget och hade ledarmöte med Kråkfåglarna. Lisa och Erica kommer att sluta med patrullscouting på obestämd tid. Det kommer nog gå bra ändå, vi är sju ledare kvar.

Idag sket jag i skolan. Jag orkar inte. Snor, feber, lätt hosta och jag vet inte vad.

Jag känner mig alltid så ensam när jag är sjuk.

Landet ikväll...

Suga?

Jag fick just ett lite märkligt sms från Dogge...

"Sug mig!"


Walk of life

Skulle precis gå och lägga mig och kom på att jag glömt dagens låt! Kata-fucking-strof!

 

Här har vi en klassiker som är så sjukt jävla bra och kommer alltid att vara det!
Kombinationen med synten och gitarren och allt är bara - NICE!

Walk of life - Dire Straits


Oh my Gaaad!

E. kom fram och petade på mig på tuben idag! Det var faktiskt riktigt trevligt att prata lite grann :) En liten chock fick jag när jag såg att det var han men det har gått över nu.


Jag gillar inte att få skräppost. Nej förresten. Jag hatar det.
"Petra se hur kilona rasar av dig!" - Nej tack, jag är inte fet. Men det var snällt att du, okända virus, påpekar att du tycker att jag är fet! Uppskattar det verkligen!

Jag ska nog börja plugga lite juridik nu. Eller så kollar jag upp lite studentflak? Det börjar bli BRÅTTOM!

Student 2010

Skivan är kirrad! 30 mars blir det av! Inte på påsklovet alltså, som det förra datumet. Lokalen var schysst så det blir nog bra!

Studentmössan är också beställd, 882 kronor!

Uppdaterar om ett tag, när jag har ätit maaat!

Nudistkollektiv?

Jag och Emil tänkte starta ett nudistkollektiv. Idén kom till såhär;

Emil - Jag har för mkt saker på en för liten yta..
Jag - Kasta skiten!
Emil - Ja! Jag kastar alla mina kläder! Jag skapar ett nudistkollektiv! Då blir det aldrig stökigt!
och man behöver inte tvätta heller!



Transatlanticism

Videon suger, titta inte på den, det är låten som är bra i det här inlägget.

 

"I need you so much closer..."

 

 


I morgon...

Är det studentmösseprovning i skolan! Jag är så jävla taggad på studenten, det enda som oroar mig just nu är flaket. Det måste bokas... Vi är 14 pers i klassen och vi får ta ett flak för 30 personer, vilket betyder att det kommer kosta runt 1000 kr. Men det är värt det, right?

I morgon ska jag följa med Rebaz till Malibu och prata med dem där och mer vet jag inte riktigt. Men skivan kommer bli grym! Det är nästan dags att skaffa klänning...
Det värsta är att man måste hitta en vit klänning till själva studentdagen. Jag testade en snygg i våras bara för att. Tuttarna hoppade ut 100 gånger om. Det betyder att jag inte kommer kunna ha en tubklänning med skenor i. Det suger, för det är snyggt. *Hoppas hoppas jag kommer hitta någon*

Nu är det säker någon som tänker "Hallå, det är en evighet kvar! Varför bry sig nu?*
Svar:
Jag har tröttnat på att plugga till juridikprovet.

Bort med pälskragen!

Metallic Rouch Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COMAngel SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 

 


Helgen

I lördags åkte jag och Danni in till stan och förade på Nivå 22. Lite senare kom Kim och André. Efter ett tag drop vi till Viperroom. Där träffade vi Björn, Jonny, Carl och lite annat folk som var där och firade Ella. Sen kom han Andreas dit som hade varit tillsammans med Vickan, det var sjukt random. Det var en astrevlig kväll med lagom mycket bira men lite för lite dans, eftersom Jonny blev utslängd ;) Men det var en massa trevligt folk och en rolig kväll helt enkelt!

Igår gick jag upp 8 och åkte hem från Björn, det var inte nice. Så tidigt ska man inte vara uppe efter en utekväll...
Senare under förmiddagen åkte vi till Fjärilshuset och sen till Tekniska museet. Fördelen med att ha barn i familjen :)

Som ni ser mådde jag sjukt bra igår!


Saturday

Igår mötte jag Danni, Linn och Oskar i Horstull och det blev en rätt lugn kväll.

Vad ska jag göra ikväll då?


Stressig fredag?

Det blir utgång med Danni och Linn ikväll. Det blir nice!

Hela eftermiddagen har jag gått runt och varit stressad över allt det här med hajken. Lite arga föräldrar och så... Har just pratat med Lisa hon var inte heller allt för glad, men det löser sig förhoppningsvis.
Jag är fan fortfarande stressad och det gör inte saken bättre att jag inte vet vad jag ska ha på mig ikväll. I-landproblem, hej!

Ska ringa Patrik nu. Hur många gånger har jag pratat i telefon den här eftermiddagen sedan fyra? 10 kanske. Blööh.

Love in an elevator

Den här låten är så jävla skön! Den började spelar när jag knallade ner för uppfarten. Det kändes som att jag redan var innanför dörren och jag började självklart sjunga. Jag lyckas ofta med det. Eller möjligtvis gå ut genom dörren på morgonen sjungades...

Grattis alla grannar som får privilegiet att höra min sköna stämma!

 


Freitag!

Idag är det fredag vilket skulle inneburit hajk ikväll. Det blir ingen hajk. För få ledare på för många barn, ingen tillgång till bil, ingenstans att gå. Vilket innebär att vi kommer sitta och ringa runt till scouterna idag.

Vad ska jag göra i helgen då? Jag vill GÅ UT!

Min gamla...

Jag vägrar köpa ny scoutskjorta


Plingeling

Ja, jag är sämst på att komma på bra rubriker.
Scouter om en timme. I helgen är det hajk, jag är ärligt talat inte speciellt pepp. Den människa som varit utomhus förstår mig, det är svinkallt. Inser du att jag ska sova utomhus i helgen? Jag avlider. Jag kommer att avlida. Jag fryser på sommaren?! Scouternas natt var svinkallt. Nu är det fan minusgrader! Jag får nog ta två sovsäckar ändå.

Jag är taggad på något, men jag vet inte riktigt vad. Eeeeeeeeeeeen bira? Inte nu.

Jag och Dogge har i alla fall lyckats jävligt bra med våra val. Svårigheternas svårighet. Dessutom ska jag behöva bli förbannad på människan!

Äta mat innan kråkmötet kanske vore en idé.

Trigger

Japp, nu är det vinter.
Den här låten har ju alltid varit så bra, sen jag hörde den första gången vill säga. Jag vägrar gå in på den perioden av mitt liv, den sög, men musiken är desto bättre.
Trigger - In Flames.


In da glasrum

Skolan är sämst just nu. En jävla rast och inget att göra så jag hittade en dator och sysselsätter mig med.

Igår hade jag som sagt psykologiprov och det gick väl helt okej, det var jävligt jobbigt för var tvungen att utveckla svaren hela tiden. Skrivkramp, hej!
Efter skolan hyrde jag "X-men Origins - Wolverine" och såg den med Björn, asbraa!
På kvällen glodde jag på TV och hittade "The other Boelyn girl". Den var också rätt bra, kostymdrama är nice.

Jag är trött, jag har inga kontanter att köpa kaffe för och jag har inget att sysselsätta mig med. 10 jävla minuter kvar till lektionen börjar. Seeegt.

Jaapp

Höpp, ljushallen is the shit.

Jävligt taggad på provet snart... Jag och Teija ska i alla fall göra ett projektarbete om Preposition 8. Jävligt nice.

Höpp, hej!

Porträttfoto

Fick hem porträttfotona från skolfotograferingen igår. Bilden blev helt okej. Värsta leendet och är ganska röd i ansiktet men det syns inte på håll... Värsta långt hår! :D


Snö...


Andrea kom nyss hem. Hon säger att det snöar. Bitch.

Jag vill ha sommar.


Lite snabbfilosofi.

Vad betyder "slyna" egentligen?
Slampa = ligger runt
Men är slyna det också?
Slana = lång smal stock att bygga bord med på läger. Jag kallar dem slynor.

Vad är skillnaden på läder och skinn? Jacka alltså.
Det är sådant här som jag funderar på nu, eftersom jag inte orkar plugga.

Höpp, tisdag!

Skoldagen var sjuukt ointressant!

Igår fyllde Danni 18, så jag tog mig hem till henne vid 18 där Linn & Semlan fixat middag och så, det var en trevlig kväll och tråkigt nog följde jag inte med dem ut på krogen men det blir en annan gång :)
Grattis till Josefine också som tog körkort igår!

Ska plugga till psykologiprovet i morgon... Det känns jävligt pepp.

Tydligen ska Abbe praoa på Vivo (vägrar säga "Vi", det heter Vivo!) Älvsjö nästa vecka och kommer och hälsar på i skolan på måndag. Den lille pöjken har ju flyttat till Jönköping så det blir säkert trevligt att träffa honom.

Nu ska jag sätta på potatis...

Söndag kveeel

Var på landet från i fredags till idag på förmiddagen. Åkte hem och sedan till Björn och var med honom hela dagen fram till scoutmötet. Det lagades god mat och efterrätt och vi satt och snackade skit i tre timmar :) Den 6-8 november drar vi till Mickes land, det blir asnice :D

Nu har jag varit duktig och lämnat in svenskan. Sova snart! Höpp! ♥

"Just idag är jag stark, just idag mår jag bra..."

STUDENTSKIVAN ÄR BOKAD!


Nu är det så att våran (J3) studenskiva är bokad!
Det händer den 7 April 2010 och äger rum på Malibu (f.d. K15) på Kungsgatan 15 mellan Hötorget och Stureplan! Tema är inte bestämt än. Vi har inte ens pratat om det. Efterfestbiljetterna kostar 100 pix!


Snubbar...

I slutändan visar det sig att de flesta snubbar är ganska lika på vissa sätt ändå. Även fast de samtidigt är så olika att de lika gärna skulle kunna komma från helt olika planeter...

Socialdemokrat/Juridik

Det var en tjej från Socialdemokraterna på juridiken idag och pratade om EU och EG. Ganska intressant och någonstans i mitten av hennes föreläsning blev det diskussioner om arvsskatt och andra skatter. Det slutade med att jag och Teija lackade och satte dem på plats. Jag var förbannad, fan.

Naturkunskapsprovet gick helt okej tror jag. Satte ihop något random på omättad fettsyra som vi skulle rita upp. Det blev säkert bra...

Efter skolan åkte jag med Teija (och sen Michan) till stan och satte oss på Kofi där vi såg den snygga killen (Guds gåva till kvinnorna) för några veckor sedan och tittade ut genom fönstret och berättade alla människors livshistorier.
"Hej, vi är bästa kompisar men du vet inte om att jag knullar din pojkvän..."
"Hej, vi har likadana jackor för att alla ska se att vi är tillsammans..."
"Hej, jag lånade min frus sjal när vi gick hemifrån i morse..."

Nu ska jag göra lite svenska och sen ta mig ner till Bygget och lämna Lisas nyckelbricka och sen ska jag fortsätta med svenskan och göra religion.

Fiskspel!

Jaapp. Björn smittar. Fiskspelet nr 2, Happy Aquarium, är roligt. Bra tidsfördriv en liten stund i alla fall :D Mina fiskar är fina. Akvariet är lite trist men det tar sig sen :D
Våga vägra Farmville, spela fiskspelet istället!

Förresten så vet jag inte om man ser att ens pengar försvinner ut skattkistan, men om någon undrar så har jag robbat allas skattkistor :D


Visst?

Vifta med händerna!

Bara för att jag inte kom på nåt annat och vi sjöng lite på Björns balkong. Men den är skön som FAN!
Äh, fan lyssna.


Sätrafittorna!

Ja, här kommer en bild på monstrena från Sätra + Björn. Som vi (konstigt nog) förlorade mot på Scouternas Natt. Nästa år är det vi som håller kryckan! (Ja, jag är bortfarande bitter)

 

Nästa år...


"Idrotts"dag

Ja, en förjävla aktiv idrottsdag. Jag sket i den. Åkte till Björn istället, haha! Förjävla trevlig dag. Det blåste som fan uppe på Örnberget (som tydligen hette Sjöberget förut), blåste nästan bort.

Kom hem för en timme sen ungefär och har hittils käkat chips och tömt diskmaskinen och kollat det andra fiskspelet. Det verkar lite roligare än det andra... Fast fortfarande lite halvtråkigt.

Aaah jag måste plugga Naturkunskap, men jag orkar inte!
Och det finns ingen cola hemma...

Fråga Olle!

Japp, nu fördriver jag tiden med att kolla Fråga Olle på Kanal5s webtv. Älskar Martin Björk, han har så jävla skön humor och dessutom är han snygg.

Tipsar hela Sveriges befolkning att se avsnittet med sexställningar, det är sjukt roligt under klippet med sexställningstips och sedan efteråt när Martin Björk drar Pest eller Kolera-frågorna. Love it!

Fishworld?

Jaha. Nu har jag börjat spela Fishworld på Facebook. Det enda jag fattar är hur man städar det jävla akvariumet. Jag vet någon som säkert kan förklara någon gång. Jävla fiskspel, varför började jag?

En tisdag!

Dagen var bra, bortsett från att jag blev ganska grinig på Geografin eftersom jag inte hunnit äta något...

Kom hem från Liljeholmen och Donken med Teija & Michan nyss. hittade ett litet paket i brevlådan. Vad fanns i? Ett läppstift jag "beställde" via ELLE för typ två veckor sedan. Fett nice! Det är lite brunrosa, ganska likt min egen läppfärg så det är schysst. Trodde det skulle vara lite ljusare men det funkar.

Ja jag har en karta över Tjeckien som skrivbordsunderlägg :)


144:an fick motorstopp i korsningen vid Älvsjö station idag. Det var lite roligt samtidigt som det var segt. Men den kom igång igen efter tre minuter ungefär och med en söt kö bakom och en sepestressad busschaufför!

Dagens citat

"Har din säng gått sönder?"

Måndagsunderhållningen

Teija (18 dagar kvar) says:

"Jag har inte tänkt så mycket på efteråt..."


MEGAMIX SP & BB!

Jag hittade just den här låten i iTunes, har aldrig lyssnat på den innan! Fy fan vad dåligt men videon ger nostalgikänslor som fan. Och jävlar vad porrig Vickan Beckan är i catsuiten i Spice Girls första klipp! Eller det är snarare suiten som är porrig och inte hon.
Och vad osexiga Backstreet Boys-pojkarna är.
Men det är roligt!

Älskar (ja jag älskar det för att det är så årskurs ett!):

Dansmovsen

Kläderna

90-tals sparken förekommer på många ställen

Frisyrerna

Videorna överhuvudtaget!

 


Jag är en VAMPYR!

Det råder vampyrnoia i världen. Twiligt, True Blood och jag vet inte all skit. Men här har vi något bra. Lite udda text och det är just det som gör låten bra. Och jag kommer  ALDRIG att se Twiligt.

Förresten ser Markus Krunegård rätt porrig ut i den här videon...

 

"Vad vill du? Men kom då. Jag är ju här och väntar på dig
Ett tu tre på marken, sitter och väntar modigt på sparken
Foten i huvet, gud vet vad som hade hänt om hunden
Hade varit bunden och inte kunnat komma och skälla i tunneln

”Men lilla gubben hur är det fatt? Du fattar väl att du måste stå upp
Och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va”
Jag höll med husse och tog bussen in till stan där det lyser tryggt
Hela världen är så underbar på bussen in till stan
Hela världen är så underbar

Såg att det lyste, Hörde musik
Just där och då tog jag det som en invit
Men din blick var mörk och märklig där du stod
På den trasiga mattan bredvid okända skor

Jag fatta allt och ingenting
Där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var
Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar

Du vet var det sitter och siktar
tills du riktigt säkert vet att det hittar in
Där ingen annan kommit in, hjärtat väljer blint
Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill

Du vet jag vill bli din
Och ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världens hunger samlad i mig
Hela världens hunger samlad i mig

Toaletten spegeln, Jag har stirrat färdigt på den
Och vem blir inte ful i 60 Watts ljus?
Toaletten duschen, Jag har gömt mig för sista gången i den
Och vem blir inte kall naken och våt i en tom hall?
Somnar nollsju vaknar igen på natten
Somnar nollsju vaknar igen på natten

Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Hela världens hunger samlad i mig
Hela världens hunger samlad i mig..."

 


Lavalampa

Nu är lavalampan igång igen! :D Har ett skönt bordellrött ljus i mitt rum nu, very nice, Visst? ;)

Dagen var helt okej bortsett från engelskan. Vi har en jävla kuklärare som är seg, trög, knullad i örat och jag vet inte vad. Jag är fortfarande bitter sen lektionen, ja.


Dagens citat

"Från och med nu!... Nästa vecka!"
Teija, om... hemligt.

"- Jag kommer inte klara av torsdagar Petra!
- Sätt i en tampong bara, MEGASIZE!"
Hemligt där med va, Teija?

Det var ett till men kommer inte ihåg :D


Lilla Douglas...

Tycker att du är så jävla söt ibland! Trots att du är världens mest retsamma människa så är du samtidigt förjävla rolig och en bra vän. ♥

Är jag fortfarande sur? Nej.
Men jag har en förjävla dålig bild på min kamera...

Webcams?

Jag funderar lite på om man på något sätt kan hacka sig in på någon annans dator och sätta på webcamen och spela in det som camen fångar och sprida det över nätet... Tror knappast det. Men då hade det blivit jobbigt...

Fittnyllen

Ibland vet jag inte riktigt om jag ska älska eller hata grabbarna. Just nu känner jag mig bara lite småsur på dem men det går snart över. Jag vet att de inte menade något illa...

Nog med djuphet. Ligger i sängen, utan kexchoklad, och lyssnar på musik.

Vad kan jag mer tillägga? Jag vill inte gå till skolan i morgon. Inte inte inte!

Förresten, besöksrekord idag! 37 unika besökare hittils, haha! XD Tack alla som läser bloggen :) Hoppas folk tycker den är bra också, det kan man ju aldrig veta!

Jag har inget liv längre...

1. När vaknade du idag?
9?

2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Björn och nu familjen

3. Hur lång är du?
Ca 162 cm

4. Vilken var den senaste film du såg?
Yes man!

5. Vem ringde du senast?
Teresa

6. Vem ringde dig senast?
Björn

7. Hur löd ditt senaste sms?
Inget typ.. sitter vid datan

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Messa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta

10. När såg du din mamma senast?
Typ en kvart sen

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå

12. Hur gammal är du om 5 år?
23, kärringen

13. Vilken är din favoritplats?
Prag eller Krakow...

14. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mardrömmar, sånt som kan gömma sig under sängen och krig...

15. Vem fick dig att skratta senast?
Björn, eller en okänd Claes, beror på hur man ser på saken XD

16. Hur länge har du kampat som längst i ett tält?
10 nätter? Jingii kanske

17. Hur stor är din säng?
90 cm = SÄMST

18. Har du bärbar eller stationär dator?
Bärbar

19. Sover du naken eller ej?
Naken :D

20. Hur många kuddar har du i din säng?
En huvudkudde och en hjärtformad jävel

21. Hur många landskap har du bott i?
Ett

22. Vilka städer har du bott i?
Stockholm

23. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor/skor

24. Är du social?
Jajamän!

25. Vilken är din favoritglass?
Melon?

26. Vilken är din favoritefterätt?
Tårta/ allt gott helt enkelt.

27. Tycker du om kinamat?
Inget större fel på det

28. Tycker du om kaffe?
JA

29. Vad dricker du till frukost?
Kaffe/Te/Mjölk. äter inte ens frukost

30. Sover du på någon speciell sida?
Mage

31. Kan du spela poker?
Nej

32. Tycker du om att mysa/kela?
Nej, jag hatar det! MEN HALLÅ?! SJÄLVKLART

33. Är du en beroendemänniska?
Ja!

34. Känner du någon som är född på samma dag som dig?
Henke i Nv3

35. Vill du ha barn?
Jaa!

36. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och spanska. Kan inte prata spanska men förstår

37. Har du någonsin åkt ambulans/polisbil?
Ja men var miniliten, typ 2 dagar

38. Föredrar du havet eller poolen?
Havet

39. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder eller små skitsaker

40. Äger du några dyrbara smycken?
Ja

41. Vilket är ditt favoritpogram på tv?
One Tree Hill annars Girls next door

42. Vem är den roligaste personen du känner?
Lille Pontus eller Emil kanske?

43. Sover du med gosedjur?
Ibland, annars har jag ju Björnen - haha

44. Har du kvar några kläder från när du var liten?
Inte i garderoben direkt men på vinden någonstans

45. Flirtar du mycket?
Omedvetet ;D

46. Kan du byta olja på bilen?
Knappast

47. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej, men det är lite svårt när jag inte kan köra bil.

48. Vilken var den senaste bok du läste?
Krig och Freeeed

49. Läser du dagstidningen?
Ibland, när jag har mycket tid

50. Prenumererar du på någon vecko/månadstidning?
ELLE

51. Vilken färg har ni på bilen?
Silver

52. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
107,1?

53. Vad var det senaste du krafsade på ett papper?
Namnteckningen

54. När var du i kyrkan senast?
Prag?

55. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Ewa Marklund

56. Vem var den som senast gjorde någonting speciellt för dig?
Hahahahaha, den här är klockren. Björn!

Jag har så tråkigt!

ALLMÄNT...
Namn: Petra
Piercingar: I öronen, förhoppningsvis en tungpiercing inom snar framtid.
Tatueringar: Nej, aldrig
Längd: Ca 162 cm
Skostorlek: 36
Hårfärg: Brunt
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: ENSAM!
Tänker du på självmord: Nej.
Tycker andra att du är attraktiv: Självklart. Men vafan ska jag veta?!
Vilket shampoo använder du: Första bästa
Vilken parfym använder du: Cacharels lila vet inte vad den heter
Vad är du rädd för: Tandfén från Darkness Falls.. Ja tre år senare!
Gillar du att tvätta: Absolut, det är min favoritsysselsättning
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jadå


SENASTE...

Film du hyrde: Yes man
Film du köpte: Öööh.
Låten du lyssnade på: 18 carat gold - Johnossi
Låten du hade på hjärnan: Vet inte
Låten du laddade ner: Orkar inte titta, det är för många på en gång...
Personen du ringde: Teresa
TV program du tittade på: Idol...
Personen du tänkte på: Andrej


FAVORIT...

Mat: Lasange
Låt: En av alla; Rally - Phoenix
Sak att göra: 6
Sport: Hehe...
Dryck: Cola, öl
Kläder: Inga :D
Film: Vi säger I am legend.
Bil: Jaguar :D Men ska ha en Wolksvagen Beetle cab.


ANTAL...

Gånger du varit kär: Fyra kanske, på riktigt.
Gånger ditt hjärta brustit: Ahahaha, vem räknar? Den som håller räkningen åt mig borde få Nobelpriset.
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet inte
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet inte, några. Två gånger när jag föddes och sen för nån scoutskit
Ärr du har på kroppen: Oräknebara...


SENASTE...

Bok du läste: Krig och Fred
Personen du fick mail av: Lisa
Personen du fick brev av: CSN?
Personen du fick sms av: TRÖTT PÅ DET HÄR NU MEN BJÖÖRN
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Fortfarande igår


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Vaknat, tagit mig hem, bloggat, ätit, badat
Var det kul: Njae.
Hur tidigt stiger du upp: Vardag: 7. Annars 8-9
Gillar du att slåss: Med knogjärn helst. Basebollträ är också en hit.
Vad ska du göra ikväll: Äta, scouter!

Är du seriös: Sjukt seriös, du har aldrig träffat en mer seriös människa än mig. Jo men det är jag.
Vad är du allergisk mot: Din morsa
Var har du ont: Ryggen
Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händer: Ja... Nästan :D
Favorit serie: One Tree Hill


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Socker - alltid
Gillar du ketchup: mja
Är du glad nu: BITTERFITTA!
Var du glad igår: Haha, ja (a)
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Allt
Stockholm är: Näjs!
Göteborg är: ALLA HETER GLENNI GÖTEBORG
Kan du sjunga: Nej!!!!
Mer värt än guld: Diamant? Tänker inte kolla kurserna.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Hej, hela världen! Men Oman vore lite ballt att åka till. Indien också. Fan överallt!
Ska bli skoj: Mötet ikväll
Ska inte bli skoj: Skola i morgon, jag avlider!
Sparar till: Studenten
Väntar på: Maten
Pålägg som gäller: Ost på knäckemacka <3
Dagens dryck: Cola, det finns ingen mjölk hemma...


Tidsfördriv, hej!

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Mjukisbyxor, svart linne & svart pullover
Vad använder du just nu för skor: Svarta Reebokdojjor eller fake UGGs
Favoritfärg på kläder: Öppnar man min garderob sugs man in i ett svart hål så jag antar svart... Fast ändå inte.

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Mamma
Du delade en drink med: Björn
Du gick på bio med: Tessan & Andrea tror jag...
Du gick på stan med: Gjorde stan igår ;)
Skällde på dig: Pulkan

Senaste
Låt du hörde:
Wellington Sears - Slagsmålsklubben
Film du såg: The Devil wears Prada
Mat du åt: Nån gryta med ris. Annars trycker jag i mig godis nu
Kram: Björn
Puss: Björn...
Fest: Igår
Känslan: "DÖÖÖ! Jag är så trött..."
Ilska: Dampade på två småbrudar på tuben i fredags
Resa: London, några veckor sedan
Glädje: Alltid typ. Det är till exempel scouter ikväll!
Dröm: Drömmer en massa sjukt. Senaste jag kommer ihåg var för en vecka sen då jag hånglade med Richard och vi skulle fly ut från ett fort...
Boken du läste: Jag har inte tid att läsa :( Håller fortfarande på med Krig och Fred.
Personen du träffade: Mamma & pappa
Personen du pratade i telefon med: Björn (en jävla massa Björn överallt här)
Personen du fick sms av: Björn (men hallå nu räcker det!)
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig
Gången du var utomhus: Idag på väg hem från Tessan
Gången du sov: I morse. Natt kan man fan inte säga att det var.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår
Saken du köpte:
En väska?

Om dig

Namn: Petra
Ålder: 18
Smeknamn: Petting/Petrus
Syskon: lillasyster, storasyster, storebror
Sysselsättning: Scouter, scouter, scouter, musik, pluggar ibland.
Bra egenskaper: Allt! :D
Dåliga egenskaper: Kasst jävla tålamod
Linje/klass: Sam juridik - J3
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: Blåa
Skostorlek: 36 :)

Burning Inside

Här är dagens låt bara för att det var så länge sedan jag lyssnade på den. Den är rätt bra och den påminner starkt om sommaren 2007(?).


Bada SUGER!

Nu har jag dragit den definitiva slutsatsen att bada suger. Det blir alldeles för varmt och jag hällde i kallt vatten men det tog för lång tid så jag hällde ut det där jävla vattnet och dushade istället; lite kallt, lite varmt.

Nu sitter jag och kör lite random musik på Youtube. Har till exempel aldrig tidigare hört hela "Jag är en Vampyr" av Markus Krunegård. Den är fan skön!
Jag sitter också och tänker på dagens låt. Funderar på en med Regina Spektor eller varför inte "Love Games" med Lady Gaga? Behöver i och för sig en gårdagens låt också... Det kommer sen!

"Jag är en vampyr, jag suger och spyr,
jag vill komma in, jag vill bli din..."



Att bada eller inte bada...?

Jag fryser och är sjukt ofräsch. Funderar på att bada för första gången på... Länge. Fast det blir så jobbigt om vattnet bli för varmt... Då får jag akut feber.

Näe, ett bad blir det!
Jag har ju ändå inget annat för mig.

Singstar & Utgång

Bilder ifrån gårdagens strapatser

Allt folk & Singstar!

Dennis är taggad!

Jag, Maria och Teresa i limon. Fan vad snygga brudar :D

Alla i limon, på g!

Hångel är ofta förekommande i den här bloggen, som du kanske märkt. Här är i alla fall Josefine och hennes pojkvän Richard! Pojkvän & flickvänner som hånglar är inte lika ofta förekommande här så lite variation är väl bra? ;)


Lördagen

Var som sagt med Björn på  eftermiddagen igår och kollade film. Det tog oss ungefär en halvtimme att komma fram till en film, det blev Yes man. Den var bra, tycker Jim Carrey är så jävla skön :) Här är han förresten, stötte på honom i London på nåt förjävla underligt ställe, en massa kändisar som stod helt stilla och tyckte det var jävligt pepp att bli fotade av en massa turister.

När jag skyndat mig hem från Björnen på eftermiddagen så var det bara att kasta på sig kläder och sminka sig och sen dra till Maria med Tessan för att fira Josefines födelsedag och dra på krogen. Vi sjöng singstar och sen åkte vi limo in till Ett ställe, som det tydligen är 23 årsgräns på men, vi kom in ändå. Har lite bilder som kommer upp i ett eget inlägg snart! Det var i alla fall en trevlig kväll.

 

Åkte i alla fall hem till Den Glade Dansken och sov där :) Kexchoklad överallt! Inte mitt fel! :D


Bakisdagen

Nu har jag fixat lite på mitt rum och ska nu åka till Björn och kolla film eftersom ingen av oss mår speciellt bra. Orkar inte skriva mer! :D

I <3 Dagen efter

Igår hade jag jävligt roligt. Mötte de andra på Dovas vid Fridhemsplan och sen knallade vi (runt hörnet) till Theodoras (?) där jag träffade Cornelia. Lite senare drog vi till Söderhof efter att ha upptäckt att det var 20årsgräns på Södra Teatern.
Fick nog en aning för mycket bira men det var jävligt roligt i alla fall! :D

Vaknade i alla fall i morse och var fortfarande lite smått påverkad... Nu är jag för första gången lite bakis. Ska väl till Björn sen och ha bakisdag och ikväll ska jag ut, igen! AIN'T NO PARTY LIKE AN ALCOHOLIC PARTY!

Jim, Andreas & Signe

Björn - fett pepp!

Lite senare under kvällen...

Lite senare under kvällen #2

Johnny och Calle - haha

Det blev en del sånt här... :D

Haha mongobild! :D

Här någonstans var jag rätt sänkt.

 


Utgång - ja

Nu håller jag på och fixar mig och ska åka in mot Fridhemsplan om ett tag och möta Björn och några okända människor...!

Förresten så slår jag vad om att Teija förlorar vårt vad ;)

Gårdagen var Stabil

Igår
Gick till Aspudden helt i onödan och träffade Björn, onödigt var det för att vi knallade upp till Midsommarkransen sen... Vi tänkte, det är kallt, vi tar en öl. Två öl. Jag blev full = ILLA! En förjävla trevlig eftermiddag var det i alla fall. Roligare blev det på kvällen när jag åkte till Bygget för att ha möte med Kråkfåglarna. Lite smålullig och glad!

Idag
Efter skolan åkte jag och Andrea till Kista och har varit hos optikern. Har köpt en tröja, en väska och lite smink också.

Ikväll
Ska kanske träffa Björn och hanspolare i stan men får se hur det blir.

I morgon
Ut med Tessan, Maria & Josefine! Det blir nog nice.