30 september 2012

Idag vaknade jag av att det ringde. Klockan sex. Det var en kille som pratade och jag la på och kollade upp numret. Jag har starka misstankar om att det är min kära lillasyster med kompisar som är skyldiga.
 
Nu ska jag cykla till Emil! Vi ska göra våfflor!
Jag har en "onyttig dag" i veckan och jag kan bestämma vilken jag vill att det ska vara så det fick bli idag!
 

Ny design!

Woho nu har jag äntligen fått ihop något! Jag vet inte varför men det har varit något konstigt med Firefox så det funkade inte riktigt att ändra i kodmallarna (utan att bli tokig) så jag laddade ner Google Chrome. Krångel där också men bättre i alla fall. Nu ska jag återgå till Firefox igen! ♥
 
Jag tycker i alla fall att det är lite snyggare på bloggen nu! Det är däremot skitkonstigt på kommentarssidan för där har inläggsrubriken och menyn under headern hamnat i mitten. Fattar inte hur det kom dit eller hur man ändrar men ska försöka ändra det lite senare.
 
Jag gjorde om designen för den såg inte ut som jag ville i alla webläsare. Det är jävligt irriterande. Men nu så kanske!
 
Nya headern är lite roligare men inte superparty. Förhoppningsvis kommer något nytt snart...

Inte enligt planerna...

Nej dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt. Jag har inte varit på IKEA och det blir troligtvis ingen utgång för mig heller. Det gör egentligen ingenting för då kan jag mysa inne och rita eller något sånt :) Skulle behöva lägga lite tid på det. Jag har lite Baileys hemma också! Så jävla gott. 
 
Jag köpte ett nytt nagellack igår. Jag hade tänkt att det skulle vara mörkt vinrött men det var ljusare än jag trodde. Det var i och för sig fint men inte som jag trodde. 
 
Jag skulle ju fixa med designen här också ja... Får se om det blir något med det... 

29 september 2012

 
Idag står det här på schemat:
♣ Ut å springa - Check!
♣ Kyckling med rotfrukter i ugn - Check! 
♣ IKEA
♣ Utgång?! 
 
Idag sprang jag 4,4 km. Det var tänkt att jag skulle springa 3,3 men jag tog en annan väg än sist så det blev lite längre. Nu ska jag hålla mig till den här och förbättra tiden! Så himla kul är det ju inte att springa så det känns bra att ha en ganska kort sträcka som man kan bli bättre på. 
 
Kycklingen och rotfrukterna är i ugnen och jag tänker tillbaka på hur det var med mina matlagningskonster precis när jag flyttat hemifrån. Den första "riktiga" måltid jag skulle laga var kyckling med currysås. Jag brände curryn och efter det tycker jag att det luktar lite mystiskt här i lägenheten. I alla fall ibland. Mina första köttfärssåser här var ju också lite katastrofala. Eller, de var ju inte äckliga men det blev huuuuur mycket som helst! Jag åt tills jag spydde på köttfärssås. Det är lite konstigt att de just blev så dåliga, jag har ju gjort det när jag bodde hemma också... Tankspridd... 
Nu har jag i alla fall märkt en klar förbättring på maten (mig) och jag äter faktiskt ordentligt nu! I början kunde det bli en påse micropopcorn för att jag inte orkade göra något annat... 
 
Jag måste till IKEA och köpa nya lampor till köket. En till smällde igår och elen gick i lägenheten = kolsvart = läskigt. Tur att det finns en lampa på telefonen hehe. 
Mitt badrumsskåp är kaos så ska hitta någonting att styra upp det med också! En sånhär kanske?
 

Gräs!

Kan bjuda på en bild jag tog igår när jag var på promenad. Har lekt lite i Photoshop med den också. Tycker den blev rätt fin. 
 
 

Irriterande designjävel

Har försökt ändra i designen men det blir ju inte som jag vill ha det! Jag blir tokig! Är i och för sig lite seg i hjärnan och det bidrar kanske så jag fortsätter nog imorgon. Kanske. 
 
Grr. 

28 september 2012

Tjaa bloggen!
Tog en spontan "bloggpaus". Not. Jag har inte haft någon lust att sätta på datorn och skriva något. Haft lite idétorka med mer.
 
I onsdags blev jag spontant medbjuden att gå på Raw i Uppsala konsert och kongress (det mest udda huset i hela stan) och såg bland andra Mårten Andersson, Christoffer Appelqvist och Marika Karlsson. Tyckte att Marika var bäst faktiskt. Icke att förglömma körde Axis of Awesome sist i programmet, de som gjorde four chord song du vet? Här är den i alla fall, föreställningen var i pricip identisk med videon.
 
 

25 september 2012

Snart ska jag på seminarium om internationell politik! Opa Opa!


23 september 2012

Tjoho!
Idag hade jag egentligen tänkt åka till IKEA och köpa lite bra grejer men jag måste verkligen plugga så det blir kötta idag med. Rätt segt men ändå ganska intressant.
Kanske går ut på en kort promenad sen när behöver en paus i läsningen.

22 september 2012

Idag har jag inte bloggat för jag har tagit tummen ur röven och pluggat sedan klockan 10! Duktig flicka! Har plöjt 100 sidor och satsar på 50 till sen tänkte jag gå och köpa godis :)

Myser lite med ljus också för att bli lite gladare!


Sjukt godissugen


Längtar till på lördag för då får jag äta godis! Är sjukt godissugen just nu! 
 
 

Mac...

Nu har jag cyklat till Emil efter en timme på crosstrainer. Är sjukt slapp i kroppen och är lite hungrig. Vågar inte gå ut i köket för någon av Emils grannar bakar kakor. Bara doften av dem gör mig galet sugen så jag gör nog bäst i att vänta lite. 
 
Tänkte att jag skulle passa på att låna Emils dator och skicka lite föreläsningsanteckningar till Natha. Men. Hur öppnar man ett nytt dokument? Och hur öppnat man någonting överhuvudtaget? Typ. Kameran, så att jag kan ta roliga bilder på mig själv... Tur att man kan smsa och får svar!
Eftersom jag typ aldrig har använt en Mac i hela mitt liv så fattar jag som vanligt nada så fort jag sätter mig framför den här skiten. Eller... Sätta sig framför är kanske fel uttryckt, den väger ju inte ett skit och jag har den i knät och den låter inte som ett töskverk (som min gör...). 
 
Längtar tills jag börjar jobba och kan köpa mig en dyr fin dator. Min är typ tre år gammal och funkar, men den väger över tre kilo så glöm att jag tar med den någonstans...
 
 
Här har ni i alla fall ett riktigt läckerkex!


 

20 september 2012

Goooooood morgon!
 
Idag är jag ledig från skolan men eftersom jag inte pluggade speciellt mycket igår får jag ta igen det idag. Det är två böcker om internationell politik som ska plöjas till på tisdag då det är seminarium. Egentligen så ska ena boken varit utläst tills igår men det viktigaste är att jag har läst till seminariet så jag inte känner mig helt efterbliven.
 
Dagens schema
 
Uppdatera telefonen till iOS 6
♦ Plugga
♦ Träna
♦ Plugga
 
Spännande dag va?
Har börjat installera uppdateringen till telefonen. Den lär ju inte vakna igen på ett bra tag.
 
Förresten så måste jag verkligen börja lägga upp lite mer bilder här. Skittråkigt att läsa bloggar utan bilder. Har lånat lillasysters systemkamera så jag tänkte försöka lära mig att ta grymma bilder! Bra va?

Kan inte bestämma mig...

Jag har ju då inte börjat plugga än idag. Det kommer bli sjukt jobbigt att ta igen det här men jag får skylla mig själv.
 
Däremot så har jag varit och tränat (prioritering?)! Körde 30 minuter kondition och sen styrka ungefär lika länge. Är helt slut i armarna men det är så det ska vara va?
Jo det är ju det här med träningen. Det går ju skitbra och jag har faktiskt fått upp min kondition riktigt ordentligt. Är svag som fan i armarna men det ska ju bli bättre :) Men jag vet inte om jag ska köpa mig ett gymkort eller inte. Det finns något som heter Dagkort och då går man in innan klockan 15 på vardagar och 14 på helger. Det känns ju som att det skulle passa mig rätt bra eftersom jag är mer morgonmänniska än kvällsmänniska. Det är dessutom 850 kronor billigare per år. Måste fundera på saken.
 
Nu regnar och åskar det utav bara helvete. NU MÅSTE JAG PLUGGA! Internationell politik, here I come!
 
 

19 september 2012

Är ledig idag så jag tänkte plugga. Håller just nu på att färga mina ögonfransar. Har gjort det förut men jag tog inga före- och efterbilder så jag vet egentligen inte om det blir någon skillnad... Lite kanske... Nu har jag Gjort det så visar sen om det syns nåt.

Ska träna efter lunch också. Måste ju suga ur allt ur min gratisvecka! Idag blir det utan Emil så vi får se vad jag hittar på!


Slapp i kroppen

Nu har jag äntligen kommit hem efter dagens strapatser. Har varit ganska ostrapatsigt eftersom jag suttit i skolan och pluggat mellan 10 och 14 och efter det var det föreläsning. På vägen hem stannade jag på Willys och handlade mat. Första planen var att äta lax till middag men de hade extrapriser på tacogrejer så det får bli tacos ikväll! Eller nu snarare. Är sjukt hungrig!

Tror för övrigt att jag kommer sova som ett barn inatt. Är helt slut i kroppen efter morgonens konditionspass och cykelturer. Det kommer nog inte bli mycket läst idag heller. Fy mig.


18 september 2012

När jag vaknade i morse hade jag ingen träningsvärk! Nu börjar den komma... Sakta men säkert...

Jag och Emil körde 45 minuter på crosstrainer på gymmet och efteråt kände jag mig helt slapp i hela kroppen, en rätt skön känsla som försvann rätt fort när jag insåg att jag glömt BH hemma så jag var tvungen att cykla hem innan skolan... Jävligt irriterande...

Nu sitter jag på Norrlands nation och pluggar lite med några från klassen. Det går framåt! Hörs lite senare :)


Första gymupplevelsen!

Jag hade ju ångest lite tidigare idag men det visade sig att det var lite onödigt!
Taggad tjej cyklar till Science park. Cykelkedjan hoppar av vid akademiska. Trött tjej går upp för backen. Hoppade-kedje-experten Emil fixar utan att vända på cykeln! Sjukt bra!
 
I alla fall. Det gick faktiskt väldigt bra på gymmet! Jag gjorde de övningar som Emil brukar göra och jag klarade (nästan) av det! Det var lite jobbigt i början eftersom det var rätt mycket folk där och det känns som att alla tittar på mig och tänker "Otränade tjockis" fast jag är ju faktiskt inte tjock. Har till och med rätt schyssta vader!

 
Jag kommer ha sjuk träningsvärk i armarna imorgon men jag och min grymma pojkvän och numera gyminstruktör tänkte kanske gå dit imorgon bitti i alla fall :)
 
Tänkte testa seriöst nu den här veckan och se om gym verkligen är något för mig - så kanske jag köper ett kort sen!
 

Rätt fina tegelväggar inne i gymmet faktiskt!

Taggar till...

Om en halvtimme ska jag träffa Emil utanför gymmet. Nu känner jag mig lite mer taggad så jag hoppas att det går bra! Jag kan ju inte köra hårdare än jag orkar, armarna och benen kommer ju inte trilla av kroppen i alla fall! Någon gång måste ju vara den första! Så nu kör vi!
 
 

17 september 2012

Hello!
Idag har jag varit i skolan på en föreläsning, den här gången om internationell politik som faktiskt verkar vara rätt intressant. Nu ska jag bara börja läsa böckerna... Får kötta.
 
Nu till det viktiga i dagens första inlägg: jag har registrerat mig på en gratis provvecka på Campus 1477, som är ett gym här i Uppsala. Jag har ju aldrig satt min fot på ett gym så jag har lite blandade känslor inför det här... Emil ska få den fantastiska äran att visa mig hur det funkar. Han har inbillat sig att jag kommer att klara av att köra på samma pass som han och hans kompisar brukar köra (men med lättare vikter). Jag säger, njaaaaaaaaaaaaa! Är sjukt svag i framför allt armarna och jag vill inte ens veta hur det här ska sluta. Jag kommer kräkas. Det kommer smaka blod i munnen. Svett kan jag ta men spya - inte riktigt my cup of tea om man säger så...
Herre vilket otaggande inlägg men jag har ångest. Det här med mitt nya liv kommer kanske ta slut nu den här veckan...
 
Skriver sen och berättar hur det gick... Om jag kan ta mig därifrån...

16 september 2012

Ja hejsan
Igår var jag som sagt hos Emil och vi firande hans pappa som fyllt 50! Det var en väldigt trevlig kväll med asmycket god mat så jag är fortfarande svullen!

Idag ska det också firas födelsedagar. Nella och Wilma har fyllt år och firandes lades på samma dag, effektivt haha...
De ska få varsin grym Hello Kittypryl som jag är ganska säker på att de kommer att älska :)


15 september 2012

Har inte bloggat något idag eftersom det inte funnits så mycket att skriva och har inte haft någon lust. Nu har jag i alla fall gjort mig i ordning och ska snart cykla till Emil.

Bilden är helt sne men vafan


Basilika!

I söndags(?) sådda jag basilika! I onsdags kväll såg jag de första två groddarna och nu har alla frön jag satte grott! Det måste vara för att jag är så grymt bra!
 
 
Jag har rätt ont i huvudet och nacken just nu, tror att jag legat konstigt i soffan så nu sitter jag vid skrivbordet istället. Ska nog fortsätta sitta här för ikväll ska jag göra absolut ingenting. Resten av helgen kommer bestå av hela tre födelsedagfiranden så rätt skönt att inleda med lite egentid :)
 
 

14 september 2012

Idag har tydligen rester av en tropisk orkan dragit in över Sverige. Jag ser inte direkt fram emot att cykla till skolan. Det värsta med regn är att glasögonen blir helt blöta = man ser inget. Jag hatar glasögon. Hatar mina ögon som inte kan ha linser... Måste undersöka det här med laseroperation lite närmre...

Fullt upp!

Idag har jag inte suttit mycket. Var på ett helt okej seminarium om politiska idéer i förmiddags. Efter det köpte jag en blomhylla på Clas Ohlson! Det var lite trångt för mina älsklingar men nu är det mycket bättre!

Dessutom har jag tvättat, städat och strukit kläderna.

Har tyvärr inte varit ute och sprungit idag men tänkte köra lite styrkeövningar framför TVn sen istället :) herregud jag har aldrig varit så här hurtig förut... Slapparnas slappare har blivit lite mer aktiv! Woop woop!


13 september 2012

Igår kväll var jag hos Emil och han var snäll och masserade ut några muskelknutar i mina axlar. Idag är jag helt öm vid högra skulderbladet. Stabilt!

Idag står seminarium och klädtvätt på schemat! Ska ut och springa på eftermiddagen också för nu verkar förkylningen vara helt borta :)


Läsvärt - Smäm!

Sara Woodrow har en blogg där hon bland annat lägger upp bilder på sin konst, pyssel, inredning och folk i hennes närhet. En helt vanlig blogg egentligen men jag tycker den är så himla fin och mysig. Insprirerande bilder på inredning och hennes konstverk är så fina. Det var inte så jättelänge sedan jag hittade Smäms blogg men den har blivit en av mina favoritbloggar! :)
 
 
 
 
 

Mitt nya liv

I bilen på väg hem från Ullared skakade jag och Danni hand på att vi skulle börja vårt nya liv förra måndagen. Eftersom jag varit förkyld var det jävligt onajs att ta sig ut och springa så jag började med att sluta småäta! Det är min grej - jag småäter. Ungefär hela tiden när jag är hemma. Kakor, en macka, lite frukt, godis - ja allt som man kan ha hemma som inte klassas som måltid. Det har jag alltså gett upp.
 
Nu har jag börjat äta ordentliga måltider, vilket jag också varit jävligt dålig på i perioder. En rejäl frukost, en lunch och middag jag blir precis mätt på, inte proppmätt. Jag har dessutom laddat ner appen Shape up så att jag kan hålla koll på hur många kalorier jag stoppar i mig. Den har dessutom räknat ut hur många kalorier jag behöver äta för att gå ner ett halvt kilo i veckan. Vet inte hur vetenskapligt det är men det känns mycket bättre att jag håller koll i alla fall!
 
 
Igår och idag har jag fuskat lite, jag bakade en chokladkaka som jag har ätit på när jag pluggat. Inget litet fusk men jag får väl skylla mig själv om jag gått upp det jag eventuellt gått ner hittils.
 
Sedan jag flyttade hemifrån för två år sedan har jag gått upp fem kilo. Två av de här kilona har jag lagt på mig under sommaren, kan kanske trösta mig med att jag fortfarande har kvar musklerna efter brevbärandet så det är nog inte bara dåliga kilon! Jag tycker att jag inte är lika smal i ansiktet som jag tidigare varit och jag vill ha en fit kropp nu så det känns bra att jag kommit igång! Nu ska vi kämpa Danni!
 

 
 

12 september 2012

Tjolahopp!
Tänk vad drömmar kan förstöra en morgon. Och natt för den delen... Ösch.

Denna dag kommer jag att tillägna Sven-Eric Liedmans bok. Alltså plugg. Imorgon är det seminarium och jag vill ha lite koll den här kursen. Har gått på seminarium utan att läsa förut och man känner sig bara jävligt dum när man sitter där. Så läsa it is!

Idag fyller finaste Wilma år! 5 bast och världens finaste! Tyvärr blir det inget åka till Stockholm och fira för min del så hon får ett paket av mig lite senare :)


11 september 2012

Mot skolan! Först ska vi skriva seminariefrågor till torsdag och så har jag en föreläsning på eftermiddagen! Hörs sen!


Äntligen!

Nu har jag efter jävligt många om och men lyckats installera Photoshop! Woohoooo! Det där Service pack som skulle installeras var inget Adobeprogram som jag trodde från början - jag behövde bara uppdatera Windows... Suck.
Nu ska jag plugga lite till och sen ska jag leka! :D

Frustrerad

Nu har jag försökt i timmar att installera det där jävla Photoshop! När jag väl kommer fram till den sista delen i installationen säger den att jag måste installera "Service pack 2". Jaha. Jag går in på Adobes hemsida och hittar ett sådant. Men jag fattar nada. Det finns en massa olika sorter och vilket ska jag ladda ner egentligen? Har testat tre olika men det kommer upp en ruta varje gång med nåt skit om att filen inte hittades. Blir tokig snart.
 
Har jag varit ute och sprungit? JA! 2,2 km idag. Gött. Fett ont i högra vaden och jag förstår inte varför, det blir så då och då.
 
Har jag börjat plugga? Nej. Men jag ska. Snart. Först ska jag äta lunch!

10 september 2012

Goood morgon!
Idag är jag ledig! Woopwoop! Men jag måste plugga. Bara läsa och tänkte lite men det ska nog gå finfint. Jag ska ta mig ut och springa idag också, det gjorde jag ju inte förra veckan eftersom jag var förkyld men nu måste jag faktiskt ta tag i det. Konditionen jag jobbat upp kommer försvinna helt annars och det vore ju tråkigt.
 
 
Håller på att ladda ner en provversion av Photoshop Cs6. Kollade lite närmre på vad det skulle kosta att köpa. Jag tänkte att det inte kan vara himla dyrt. Men jo, drygt 9000 spänn kostar det. Herregud.
 
 
 

Super Mario World!

Vi har ett Super Nintendo hemma men lite olika spel. Det bästa är såklart Super Mario World. Länge sen jag spelade men nu har vi ju klarat alla banor så det känns lite segt, men nu när jag hörde den här låten blev jag lite sugen! 
 
 

M83 - Midnight city

Den här låten är bra, den känns deppig men är rätt "medryckande" och lite party också tycker jag! Äh, den är bra helt enkelt.
 

9 september 2012

Nämen tja!
I fredags kväll cyklade jag till Värmlands nation för att träffa Matilda och några andra kompisar för att festa lite! Kön var lång men vi var hoppfulla. I en timme varade den känslan. De sista två timmarna (varför gav vi inte upp?) kändes rätt hopplösa och framförallt kalla. Med stelfrusna fötter och händer väntade vi i alla fall tålmodigt på att få komma in, vi närmade oss dörren sakta men säkert. Med en in en ut klockan kvart över åtta förväntade vi oss att det skulle vara smockfullt med folk - men icke. Inte ens i närheten. Vi kom in till slut i alla fall och jag hade en rolig kväll! :)
 
Igår gjorde jag inte så mycket mer än att laga mat och städa lite. Idag tänkte jag fortsätta lite med städning och så ska jag så lite basilika tänkte jag! Det luktar så gott om bladen och planen är att göra egen pesto någon dag! Skulle ju vara jävligt grymt!
 

6 september 2012

Tjohoo! Idag mår jag bättre men är fortfarande lite tjock i näsan.

Jag och Andrea kom precis hem från frisören. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med mitt hår. Hanna klippte bort 10 cm sönderslitna toppar och så klippte hon upp det och hon kortade av luggen lite! Nu är det fönat och inte så som det brukar vara så vi får se hur det ser ut efter en tvätt men det kommer nog vara minst lika fint :)


5 september 2012

Hallihallå!
Idag har förkylningen gett med sig lite. Är fortfarande snorig men jag kan andas. Jag har varit lite piggare idag så jag åkte och storhandlade på Willys! Det blev lite jobbigt att få med sig ut från butiken till cykeln eftersom ena påsen bestämde sig för att gå sönder. Men jag krigade och klarade det!
 
Just nu håller jag på och fixar mig lite (så jag inte skrämmer någon på stan) eftersom jag ska till ögonläkaren om en timme. Jag har "knottror" på insidan av ögonlocken som optikern tyckte att jag skulle få undersökta. Hoppas verkligen att de kan försvinna med medicin och att jag kan fortsätta ha linser för det är så jävla jobbigt med glasögon. De är i vägen. Jämt.
Efter läkaren ska jag till Stockholm över natten för imorgon förmiddag ska jag och Andrea gå och fixa håret! Woooohooo! Finally! Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen! Vi har fått i present av fina syster Teresa att gå dit och frisören är tydligen grym så jag ser verkligen fram emot det! Jag har nämligen inte varit hos frisören så många gånger eftersom mamma kan klippa lite, alltså mina toppar. Har inte haft något behov av någon "frisyr" men nu måste mitt hår klippas ordentligt. Det känns mer som häst- eller Barbiehår än människohår. Fett fräscht. Tänkte langa upp en före- och efterbild här sen :)
 
Vet att det är lite segt att läsa bloggar utan bilder så jag ska försöka bli bättre på att ta lite bilder men tycker att det känns lite meningslöst att ta ett kort på ingenting. Så när jag hittar nåt att fota så hamnar det på Instagram (@petraerikssons) och här! :)

Andningssvårigheter

Kan fan inte andas genom näsan hur mycket jag än snyter mig. Fick en hostattack under föreläsningen också. Inte för att det gjorde så mycket, var länge sen jag var på en så seeeeg föreläsning! Slutade lyssna efter 10 minuter...

Är hemma hos Emil nu och tittar på Tv. Tjock i hjärnan.


4 september 2012

Förkylning still going strong. Mina ögon rinner hela tiden för att trycket är lite högra än normalt i näsan. Jävligt skönt att jag är sjuk så sällan, annars hade jag blivit tokig.

Ska träffa Natha på lunch innan skolan och fram tills dess tänker jag sova. Hej hopp.


3 september 2012

Jag har blivit förkyld. Snor, halsont och det känns som att jag ska hosta/nysa/spy på samma gång. Fy fan. Allt är Dannis fel!

Jag var på första föreläsningen i statskunskapen idag, bara en introduktion så jag vet inte riktigt hur kursen blir men jag ska börja titta lite i en av böckerna ikväll när jag kommer hem. Just nu är jag hos Emil och slappar och tänker fortsätta med det ett tag...


2 september 2012

Igår var vi på Gekås i några timmar och shoppade. Vi var med filmteamet i ungefär en timme i varuhuset och 1,5 timmar ute på campingen.
På kvällen var jag sjukt trött och seg men några av de andra var pigga så vi hängde lite i Ullared.

Idag är det dags att åka hem. Först ska vi kompletteringshandla. Kosmetikavdelningen var jag inte ens inne på igår så det är första stoppet. Efter shoppingen äter vi lunch och åker hem! Ikväll ska jag hem till Uppsala och imorgon börjar skolan. Har inte riktigt förberett mig mentalt inför det men det ska nog gå finfint!


https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1282463/images/2012/pic_5042ef41ddf2b356c8002b9a.jpg" class="image">


1 september 2012

God morgon!
Resan ner till Ullared gick väldigt bra trots att vi kom fram senare än planerat. Inatt har vi sovit i husvagn och jag har faktiskt inte sovit så bra. Är stört trött men kan inte somna om...

Under dagen kommer vi träffa inspelningsfolket och de kommer följa med oss lite då och då under dagen. Nervös!