Cha cha bloggen!

En kall öl kanske? Nu är det nästan sommar! Det är så fruktansvärt skönt att kunna gå i T-shirt ute.

I söndags innan jag åkte tillbaka till Uppsala åkte jag till söder och hälsade på Danni! Vi hade inte setts på typ fyra månader så det var dags om man säger så. Vi åt pizza och pratade bajs :)

På lördag fyller min snygga Emil 20 år! :D Så vi får se vad som händer då... ;)

Jaha... Ikväll är Emil på den senaste faddertackfesten någonsin och jag är ensam så jag ska titta på Äntligen Hemma! Ett av de bästa programmen någonsin. Fram tills dess sitter jag väl och tittar lite på TV. För ovanlighetens skull... Kul liv.

It's friday!

Fredagfredagfredag!
Idag är det alltså fredag och jag är ledig! :D Det är naajs. I eftermiddag åker jag hem till Stockholm. Jag har två hem, det kan bli lite komplicerat ibland. Men hem från Uppsala och hem till Stockholm helt enkelt!

Emil har åkt till skolan nu och jag sitter och kollar på nyhetsmorgon. Det är lite mysigt ibland tycker jag.

Solen skiner och fåglarna kvittrar! Igår såg jag en duva som garanterat inte kvittrar längre. Helt platt och blodig. Den var nyöverkörd och antagligen träffades den av däcket på bilen. Duvor är jävligt dumma. Ett duvpar håller på och bygger bo på taket eller nåt för de flyger ner vid mitt fönster så jag vågar inte öppna fönstrena... Tänk om en flyger in?! Panik.


Torsdag

Tjenare mannen!

Då var det torsdag! Jag har haft en ganska slapp vecka. Föreläsning igår och föreläsning idag. Idag ska det vara om Tyskland på 1900-talet så det kändes viktigt att gå på. Därför kunde jag inte gå på Michans skiva igår men jag ska gå på JE3s student iaf :) Back to Brännkyrka... Yessssssssss...

Det är fan skitkallt ute. Fyra ynka små grader. Det skulle bli varmare imorgon så jag håller ut! Jag är starrrrk.

Ä men fy fän vad jag har tråkigt. Vet inte om jag kanske ska åka till Stockholm i helgen. Jag får se...

Måste bara säga att Martin Björk som är programledare i The Voice är ju för jävla skön!

Bin Laden är död

Jaha då var gubben hittad och död efter 10 års sökande... Det var ju bra. Vad mer kan man säga? Finns det något att säga? :s Jag vet inte riktigt. Han är död så han kommer väl ersättas av någon annan...

Åter till lite mer ytliga saker! Valborg var skitbra! Emil åkte ner för Fyrisån, blev lite blöt, vi drack vin i Ekoparken, gick hem till Anton, åt lite pizza och sen avslutades kvällen hos Emil!

Idag är jag ledig så jag tror att jag ska passa på och städa... Fett me kul jao!