En helt vanlig måndag?

Jag vet inte riktigt vad som är en vanlig dag längre. Det finns ingen direkt rutin i pluggandet här. Det är ju lite olika från dag till dag. Idag struntade jag till exempel i första lektionen för att göra plats åt mera läsande och handla mat. Min kyl är tom. Nästan i alla fall. Det finns ingen mat att äta...
Dessutom kommer kära syster Teresa och hälsar på mig idag! Det ska bli roligt :) Pratade lite med Henke igår också eftersom han fyllde 35 igår och då sa han att han ska komma någon dag också :)

Inatt drömde jag att jag var tillbaka i Kroatien. Att jag helt oväntat kom till Split. Knasigt. Kan det inte bli sommar snart?

Snöfasoner!

Jag drömde att det snöade. På Blogg.ses startsida står det att det snöat. Jävla skitland vi lever i! Halllå! Det är inte ens oktober och det snöar i Sverige? (När snöar det inte i Sverige nuförtiden?)

Dagen (och den uppenbara snön) till ära letar jag tjocka tröjor på nätet. Jag är så jävla trött på mina gamla kläder att jag kan spy på dem. Fast det vore ganska äckligt och ibland är de faktiskt ganska bra att ha. Så man slipper gå naken till exempel.
Hittar jag något då? Japp. Dyra grejer! Har jag råd? Egentligen JA! Men nej, hyra, el, försäkring, mat och skolböcker ska betalas i ett år framöver... Det är rätt surt egentligen. Jag har jobbat och varit duktig i sommar, och när jag väl får ut en ganska okej lön och jag har mer pengar än jag någonsin haft så får jag inte använda dem till något kul :( Men jag kommer nog att lösa det på något sätt.

Cash IS King.

Idag fyller Jonas år! Grattis man :)
Och i Januari åker Danni & Emma till Asien :s

Schit

SD i riksdagen. Jävligt tråkigt att det finns så många i Sverige som röstar på dem.

Igår gick jag och la mig och läste tidigt. Somnade vid halv nio. Hela natten har jag drömt mardrömmar och var nära på att ringa Emil kvart över 4 bara för att få lite bekräftelse på att det bara var drömmar. Men jag kände att jag kunde vänta till på dagen...
Just nu försöker jag komma på lite bättre humör och sitter och lyssnar på Thomas Järvhedens låtar på Spotify. Funkar sådär. Så jag tror det blir lite Boken om Pedagogerna som är ganska ospännande, men vafan!

Nog med gnäll! Jag börjar kvart över 12 med VFU-examination! Det är ju spännande ;) Det har spöregnat hela morgonen men jag tänker promenera till skolan i alla fall! (Jag har fortfarande ingen cykel, det suger!).


Efter skolan ska jag shoppa! Det är inte vad som helst som ska inhandlas! Det är MAT på G!

Blöh!

Jag mår dåligt... Jag fryser och känner mig jävligt hängig... Men vafan. Det går ju över! Men i morgon är sista dagen på VFU också så det måste jag fixa! Och hålla lektion... :s

Nu lägga mig i sängen så jag kanske mår bättre i morgon. Bra sverige, ja.

Att plugga

10 underbara månader med min älsklings-Emil! ♥

Det var länge sen jag pluggade helhjärtat. Men nu gör jag det. Jag måste det för att inte gå under. 900 sidor på en månad. 30 sidor om dagen ungefär va? Nja, det har inte riktigt blivit så men jag ska försöka få tag på "Boken om pedagogerna" i morgon. Om jag orkar åka till Blåsenhus... Det gör jag nog! Jag måste ta mig till IKEA och köpa tyg och kuddar också...

Nu är det VFU-vecka i alla fall och det har varit ganska intensivt men roligt! I morgon ska jag hålla lektion... Jag ska berätta för femmorna vad riksdagen och regeringen gör och vad skillnaden är... Och lite sånt tjafs!

På lördag är det återträff med Språkarna från Johan Skytte. Det kommer nog inte många.. Men ett par huvuden dyker kanske upp :)

Nu måste jag skriva lite! Höpp! 

I Kroatien :) ♥



Börja blogga igen kanske?

Det kan nog vara så att jag inte har bloggat på väldigt länge. Men jag har inte riktigt prioriterat det med flytt, skola och inspark... Nu är jag officiellt Uppsalabo och universitetsstuderande. Känns stort!
Lägenheten börjar komma i ordning nu fast det är en del provisoriska lösningar kvar fortfarande men nästa vecka kanske de fixas! :)

Ikväll är det lärar-sexa på V-Dala nation! Då jääävlar blir det draaag! Gruppen jag är med i har 90-talstema (vilket passar mig jävligt bra, höhö). Det blir spex, middag, dans och dricka!

Men först ska jag åka till skolan och ha seminarium om "Lärande i praktiken"... Jävligt seg bok men jävligt bra att va bara behövde läsa två kapitel! :)

Innan ommålning av lägenheten...